Перемога «Дніпра» і трагедія останніх хвилин у матчі «Карабах»-«Інтер» виводить дніпрян у наступний раунд
Спорт

Перемога «Дніпра» і трагедія останніх хвилин у матчі «Карабах»-«Інтер» виводить дніпрян у наступний раунд

11 грудня 2014, 23:28
0
0
Сподобалось?
0

Дніпропетровський «Дніпро» в останньому турі групового етапу Ліги Європи вдома мінімально здолав французький «Сент-Етьєн». Але підопічні Мирона Маркевича були залежні від паралельного матчу «Карабах»-«Інтер», в якому вирішальну роль зіграла помилка арбітрів.

«Дніпро»-«Сент-Етьєн» - 1:0

Гол: Федецький (66).

«Дніпро»: 71. Бойко, 2. Влад, 14. Чеберячко, 44. Федецький, 23. Дуглас, 18. Зозуля (Бруно Гама, 67), 28. Шахов (Матеус, 67), 4. Кравченко, 29. Ротань (Політило, 87), 9. Калінич, 10. Коноплянка.

«Сент-Етьєн»: 1. Рюффьє, 2. Теофіл-Катерін, 19. Погба, 11. Молло (Амума, 63), 18. Лемуань, 23. Брізон (Табану, 84), 24. Перрен, 33. Діоманде, 7. Градель, 13. ван Волфсвінкель, 22. Монне-Паке (Коад, 80).

Дніпропетровці не без проблем здобули перемогу над французькою командою. Слід розуміти, що до візиту в Україну «Сент-Етьєн» не зазнав жодної поразки у груповому турнірі - усі п'ять попередніх матчів закінчилися внічию.

У заключному ж матчі про нічийний результат не могло бути й мови, оскільки обох суперників влаштовувала лише перемога. Перший тайм взагалі давав мало оптимізму українським уболівальникам. Французи виявилися досить нахабними гостями і грали від атаки. Добре, що закласти фундамент своєї перемоги забитими голами їм не вдалося.

Другий тайм уже відбувався за кардинально інших обставин. Підопічні Мирона Маркевича створили стільки моментів, що вистачило б на кілька матчів. Та от м'яч залетів у сітку лишень одного разу. Артем Федецький виявився найспритнішим на добиванні після відскоку «круглого» від поперечини. «Дніпро» міг уникнути нервових останніх хвилин, але ворота «Сент-Етьєна» ніби хтось зачарував. М'яч влучав знову у «каркас», на лінії воріт кілька разів голкіпера страхували захисники та й дніпропетровці «мазали» з 3-7 метрів. Наприкінці матчу за це підопічні Мирона Маркевича ледь не поплатилися. Французам вдалися дві гострі контратаки, але надійно зіграв Бойко.

https://www.youtube.com/watch?v=-_Qs1pTp9pw

Матч завершився мінімальною перемогою «Дніпра», але радість від неї затьмарила звістка з Азербайджану. Там «Карабах» з таким же самим рахунком переміг міланський «Інтер», а значить саме азербайджанці отримували путівку в 1/16 ліги Європи. Вирішальний гол був забитий на останніх секундах компенсованого часу. Футболісти «Карабаха» уже вітали один одного зі здобутим сенсаційним для азербайджанського футболу результатом і лишень після фінального свитка, який пролунав практично одразу зрозуміли, що суддівська бригада взяття воріт відмінила. Чому - сказати важко. Пропонуємо вам самостійно зробити висновки.

https://www.youtube.com/watch?v=CmoXX4sP6L4

Отже за офіційними результатами перше місце у цьому квартеті з 12 очками посів «Інтер», другим став «Дніпро, набравши сім пунктів, у «Карабаха» - 6, у «Сент-Етьєна» - 5.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися