«Металіст» повторив антирекорд Ліги Європи
Спорт

«Металіст» повторив антирекорд Ліги Європи

12 грудня 2014, 13:05
0
0
Сподобалось?
0

«Металіст» ганебно фінішував у груповому етапі Ліги Європи. Харківська команда не набрала жодного залікового балу і повторила антирекорд турніру, який встановив ірландський «Шемрок Роверс». Після скандального матчу у Луцьку, коли фанів «Волині» обурило дивне суддівство Дмитра Кутакова, харків'яни відчули на собі, що таке суддівська необ'єктивність.

«Металіст»-«Локерен» - 0:1

Гол: 0:1 - Лей (16).

«Металіст»: 29. Горяїнов, 4. Березовчук, 17. Пшеничних, 4. Осман, 7. Болбат, 32. Краснопьоров, 43. Ткачук, 46. Радченко (16. Костюк, 89), 77. Кобін, 82. Ребенок, 14. Гоменюк.

«Локерен»: 1. Баррі, 3. Одуа, 4. Мертенс, 5. Марич, 25. Коррін, 7. Овермейре (Персоонс, 80), 14. Ремакль, 28. Нголлок (2. Шольц, 90), 9. Лей, 17. Дессерс (23. Анса, 78), 29. де Паув.

В останньому турі групового турніру харків'янам потрібно було битися лишень за престиж, аби не втрапити у число найбільших невдах Ліги Європи, яких згадуватимуть увесь час статисти. Слід відзначити, що «Металіст» хотів на прощання здобути першу перемогу і навіть грав з відчутним бажанням. Тому матч вийшов рівним. Нападники обох команд добряче навантажили голкіперів роботою. Але вирішив долю зустрічі один єдиний гол. Більше того, не обійшлося без суддівської допомоги бельгійцям. Традиційно «прихильні» до українських клубів і збірних арбітри з Кіпру не зафіксували явний офсайд в автора голу.

https://www.youtube.com/watch?v=uvoiBW_QyR0


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися