КДК ФФУ прийняв рішення щодо скандального матчу «Волинь»-«Металіст»
Спорт

КДК ФФУ прийняв рішення щодо скандального матчу «Волинь»-«Металіст»

24 січня 2015, 10:47
0
0
Сподобалось?
0

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України прийняв рішення щодо скандального матчу 10-го туру чемпіонату України «Волинь»-«Металіст», який проходив у Луцьку 7 грудня та так і не завершився. За рахунку 1:2 невдоволені діями арбітра уболівальники луцького клубу вибігли на поле, маючи на меті дати прочуханки головному судді Дмитру Кутакову. Арбітр втік від ультра у підтрибунні приміщення. Кілька годин уболівальники тримали стадіон в облозі, добиваючись «зустрічі» з Кутаковим.

Результат цього матчу анульовано, «Волині» зараховано технічну поразку з рахунком 0:3. Також наступний домашній матч луцька команда проведе без глядачів. Окрім того, на клуб накладена умовна санкція у вигляді проведення ще одного домашнього матчу без глядачів з випробувальним терміном до кінця поточного сезону.

Головного тренера Волині Віталія Кварцяного та тренера команди Дмитра Кварцяного, яких було вилучено з меж технічної зони під час цієї ж гри, отримали по одному матчу дискваліфікації, а клуб – штраф у розмірі 5 тисяч гривень.

Дії арбітра залишені без уваги.

Нагадаємо, одразу після інциденту ФК «Волинь» підготував звернення до компетентних футбольних органів України з нарізкою фрагментів незадовільного суддівства і вимагав по життєвої дскваліфікації арбітра. Окрім того, ФК «Волинь» наполягав на переграванні матчу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися