«Дніпру» щастить у першому матчі 1/16 Ліги Європи
Спорт

«Дніпру» щастить у першому матчі 1/16 Ліги Європи

20 лютого 2015, 03:07
1
0
Сподобалось?
0

Сьогодні «Дніпро» розпочав єврокубкову весну у Києві перемогою над грецьким «Олімпіакосом». Цього вечора дніпропетровцям щастило як з вдалими рикошетами, так і з суддівством. Як би там не було, підопічним Мирона Маркевича вдалося зробити непоганий заділ перед матчем-відповіддю.

«Дніпро» – «Олімпіакос» – 2:0

Голи: 1:0 – Канкава (50), 2:0 – Ротань (54).

«Дніпро»: 71. Бойко, 14. Чеберячко, 23. Дуглас Сілва, 6. Ежидіо, 7. Канкава, 18. Зозуля (25. Федорчук, 77), 19. Безус (9. Калінич, 46), 24. Лучкевич, 29. Ротань, 10. Коноплянка, 99. Матеус (20. Бруно Гама, 88).

«Олімпіакос»: 16. Роберто, 2. Маніатіс, 23. Сіовас, 26. Масуаку, 45. Феліпе Сантана (5. Мілівоєвич, 57), 6. Афеллай, 11. Касамі, 14. Елабделлауі, 77. Досеві (9. Мітроглу, 72) 7. Мітроглу, 10. Домінгес (25. Фортуніс, 57).

Перша половина гри не подарувала уболівальникам на столичному НСК «Олімпійський» багато позитивних емоцій. Швидше навпаки – сумніви у можливостях «Дніпра» проти «Олімпіакос», який вилетів у Лігу Європи з Ліги Чемпіонів. Але все ж це був день дніпропетровського клубу. Хоча в атаці нічого особливого створювати так і не вдавалося, підопічним Мипрона Маркевича за старання почала допомагати Фортуна. Рахунок у грі був відкритий після удару з середньої відстані Джаби Канкави. Але при цьому м’яч серйозно зрикошетив від сідниць Феліпе Сантани і помітно змінив напрямок польоту, що стало неприємною несподіванкою для голкіпера грецької команди. Не встигли гості оговтатися, як отримали ще один схожий за сценарієм гол. Тільки цього разу Руслан Ротань чи то прострілював, чи то бив по воротах зі штрафного. Єдиним, хто торкнувся м’яча став Сіовас – своїм коліном він підправив «круглого» над руками голкіпера.

За хвилин 15-20 до завершення гри «Дніпро» вручив ініціативу у грі гостям. Схоже Мирон Маркевич свідомо так перебудував свою команду, провівши відповідні заміни. Шанс зіграти у матчі Ліги Європи отримав повернений з оренди у «Волині» Валерій Федорчук. Греки цілком могли б мати з цього дивіденди, але тепер можуть жалітися хіба що на суддівство. Спершу австрійська бригада арбітрів не помітила гру рукою у штрафному майданчику українців, а вже на останній компенсованій хвилині невідомо з яких причин не зафіксувала взяття воріт.

Таким чином, «Дніпро» зберіг гарний запас міцності перед матчем-відповіддю. Але він не стовідсотковий, адже відомо, що емоційні греки в рази краще виступають перед рідними трибунами. Тож головна битва попереду.

https://www.youtube.com/watch?v=1WRQntC2lgQ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Дмитро
    Дмитро

    Що значить *невідомо з яких причин*? Тамбув явний фол у нападі з боку гравця грецькрї команди, от і вся причинапричина. Уважніше треба дивитися, панове.

    20 лютого 2015, 04:14
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися