«Баварія» з соромом вигнала «Шахтар» з Ліги Чемпіонів
Спорт

«Баварія» з соромом вигнала «Шахтар» з Ліги Чемпіонів

12 березня 2015, 08:43
0
0
Сподобалось?
0

Після нульової нічиєї в Україні мало хто сумнівався у загальному підсумку двоматчевої дуелі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між «Шахтарем» та «Баварією». У рідних стінах мюнхенці каменя на камені не залишили від донеччан. Підвів команду Мірчі Луческу Олександр Кучер, який залишив своїх партнерів у меншості практично на весь матч.

«Баварія» – «Шахтар» – 7:0

Голи: 1:0 – Мюллер (4 – з пенальті), 2:0 – Боатенг (34), 3:0 – Рібері (49), 4:0 – Мюллер (52), 5:0 – Бадштубер (63), 6:0 – Левандовськи (75), 7:0 – Гьотце (88).

«Баварія»: 1. Нойєр, 13. Рафінья, 17. Боатенг, 28. Бадштубер (Данте, 67), 27. Алаба, 31. Швайнштайгер, 19. Гьотце, 10. Роббен (Роде, 20), 25. Мюллер, 7. Рібері (Бернат, 59), 9. Левандовськи.

«Шахтар»: 30. П`ятов, 33. Срна, 5. Кучер, 44. Ракицький, 13. Шевчук, 6. Степаненко, 8. Фред, 20. Коста (Веллінгтон, 78), 29. Тейшейра (Ілсіньйо, 69), 28. Тайсон (Кривцов, 9), 9. Адріано.

Вилучення: Кучер (3).

Перед цим матчем букмекери оцінювали вірогідність перемоги українського клубу у співвідношення 13 до 1. Шанси невеликі, проте «Шахтарю» не обов’язково було перемагати, достатньо було результативної нічиєї. Тож, за умови більш-менш рівної гри і за певної долі фарту, команда Мірчі Луческу таки могла розраховувати на загальний успіх. Проте усі розрахунки зруйнувалися вже на 3-й хвилині матчу. Центральний захисник гірників Олександр Кучер у штрафному майданчику своєї команди пішов у відчайдушний підкат проти Маріо Гьотце і влучив по ногах. Арбітр призначив беззаперечний 11-метровий, але, на свій розсуд, при можливості показати і жовту, і червону картку, вибрав останній варіант. Мюллер з пенальті не промахнувся. «Баварія» уже на старті повела, і тут гравців «Шахтаря» міг врятувати тільки характер. Але його якраз забракло. Ще у першому таймі гірники так-сяк намагалися битися, тож 45-хвилинка закінчилася з рахунком 2:0 на користь мюнхенців. А у другому таймі донецькі футболісти розслабилися настільки, що «подарували» своїм уболівальникам одну з найбільших в історії клубу поразку.

https://www.youtube.com/watch?v=CCqhcUZO_-g


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися