«Волинь» перемогла у західноукраїнському дербі у Львові
Спорт

«Волинь» перемогла у західноукраїнському дербі у Львові

13 березня 2015, 22:02
0
0
Сподобалось?
0

Після втраченої перемоги вдома у матчі з "Чорноморцем", де була неймовірна кількість небезпечних ударів і моментів, лучани видали теж досить ударний поєдинок у Львові. Але і господарі поля не залишалися у боргу перед суперником. Веселій грі не завадила й погода з весняним мокрим снігом.

«Карпати» – «Волинь» – 0:2

Голи: 0:1 – Кобахідзе (24), 0:2 – Бікфалві (90+3).

«Карпати»: 23. Мисак, 94. Мірошніченко, 5. Гітченко – к, 32. Пластун, 8. Костевич, 17. Голодюк, 48. Кльоц, 10. Карноза (16. Худоб’як, 54), 42. Чачуа (9. Кожанов, 70), 76. Гуцуляк (35. Швед, 46), 14. Сергійчук.

«Волинь»: 1. Шуст, 91. Парцванія, 23. Нємчанінов (14. Польовий, 51), 13. Шабанов, 15. Жуніч, 6. Бабенко, 11. Шарпар, 10. Бікфалві – к, 93. Матей (94. Хомченко, 46), 19. Кобахідзе (30. Гуменюк, 90+3), 79. Бабатунде.

Підопічні Віталія Кварцяного одразу ж кинулися тиснути на ворота дуже молодої карпатівської команди (середній вік гравців «Карпат» - 21,7 років). Осада воріт Мисака тривала практично увесь перший тайм. Лучани «стріляли» з різних позицій і відстаней. Перший справжній момент у команди Кварцяного виник на 16-й хвилині. Після подачі кутового з лінії воротарського пробив Бабатунде але неточно. Тиск на ворота Мисака таки приніс результат. На 24-й хвилині лучани заробили черговий кутовий. Цього разу хтось із львів’ян був першим на м’ячі, але виніс його недалеко. На лінії штрафного майданчика якраз чатував Кобахідзе. Сандро мав час добре опрацювати м’яч і послав його за неймовірною дугою у самісінький кут воріт. Мисак навіть не спробував щось зробити – шансів врятувати свою команду не було.

Лише під завісу першого тайму господарі поля провели першу гостру атаку, і Голодюк метрів з 25 поцілив у поперечину. Це, так би мовити, був заспів. А пісня «Карпат» почалася у другому таймі. Поступово львів’яни почали перехоплювати ініціативу, а починаючи з середини тайму взялися віддавати борги за тайм перший. Справжня пожежа у штрафному майданчику лучан виникла на 63-й хвилині. Худоб’як вдруге перевірив на міцність каркас воріт Шуста. Але на цьому епізод не вичерпався. М’яч завис над штрафним майданчиком, Бабатунде у боротьбі підштовхнув Чачуа і Сергій Березка безапеляційно вказав на 11-метрову позначку. До м’яча підійшов Худоб’як, який і заварив кашу. Цього разу він таки влучив в "рамку", але перехитрити Шуста не зміг. Протягом наступних 15 хвилин воротар лучан двічі нейтралізовував виходи на побачення від Сергійчука і Шведа. Щоправда другого разу голкіпера підстрахував на лінії воріт Шабанов. Здавалося, ось-ось львів’яни дотиснуть «Волинь», яка помітно здулася. Але хлопці Ігора Йовічевича занадто захопилися атаками, й в останні хвилини почали пропускати небезпечні контрвипади. І щоразу зупиняти їх карпатівцям вдавалося дорогою ціною. Менш ніж за 10 хвилин два попередження заробив Пластун, і «Карпати» лишилися у меншості. А вже у компенсований час гольовий пас у штрафний майданчик Гітченко заблокував рукою. Березка вдруге за матч вказав на 11-метрову позначку. Мисак повторити подвиг Шуста не зміг, і Біквалві оформив свій 10-й гол у сезоні. Принаймні до завтра, коли відбуватимуться інші матчі 17 туру, Ерік залишатиметься найкращим голеадором української першості.

https://www.youtube.com/watch?v=ogofJ0K1rOM


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися