«Волинь» прогавила перемогу у Запоріжжі
Спорт

«Волинь» прогавила перемогу у Запоріжжі

10 квітня 2015, 23:32
0
0
Сподобалось?
0

Після нелогічної поразки вдома від «Зорі» лучани привезли із Запоріжжя ще більш нелогічну нічию. Зрозуміло, що після попередньої невдачі у «Волині» були серйозні розбори польотів. Цього разу бажання луцьким футболістам уже зовсім не бракувало. Навіть важкий переїзд не завадив їм практично протягом усього матчу утримувати тотальну перевагу над суперником, але от реалізація моментів була просто плачевною. Звідси і невтішний результат.

«Металлург» З. – «Волинь» – 1:1

Голи: 0:1 – Бікфалві (39 – з пенальті), 1:1 – Платон (83).

«Металлург» З.: 1. Старцев, 22. Лисицький – к, 20. Пашаєв, 19. Рудика, 24. Платон, 80. Гвілія (4. Татарков, 70),  18. Каплієнко (5. Нестеров, 77), 15. Кузнецов, Баліч, 39. Льопа, 44. Юсов (25. Жураховський, 46).

«Волинь»: 1. Шуст, 30. Гуменюк (91. Парцванія, 24), 15. Жуніч, 33. Новак, 8. Польовий, 14. Політило (6. Бабенко 90+3), 11. Шарпар, 94. Хомченко (9. Мемешев, 53), 79. Бабатунде, 19. Кобахідзе, 10. Бікфалві – к.

Перший стовідсотковий момент лучани створили уже на 2-й хвилині! Ерік Бікфалві головою розстрілював ворота «Металурга» після подачі Віктора Хомченка. Максим Старцев зреагував і відбив м’яча у стійку. Потім прийшла черга забивати й самому Хомченку. На ударну позицію його вивів Майкл Бабатунде. Однак перспективний вихованець "Волині" ледь вдарив по м’ячу і у ворота не влучив. Та все ж на перерву лучани пішли ведучи у рахунку. Бікфалві скористався обрізкою захисника і увійшов у штрафний майданчик запоріжців, та от вдарити уже не встиг, бо був збитий Віталієм Лисицьким. Фол останньої надії арбітр оцінив «гірчичником» і призначив 11-метровий у ворота господарів поля. І Бікфалві з «точки» таки довів розпочату справу до кінця, хоча й Старцев був близький до того, щоб парирувати удар.

Другий тайм був ще багатшим на моменти для лучан. Захист запоріжців часто нагадував сито. Але лучани замість того, щоб закріпити перевагу, й надалі щедро розкидалися моментами. Неодноразово Бабатунде намагався асистувати Сандро Кобахідзе, проте грузин прогавив кілька потенційно небезпечних епізодів. Одного разу Бабатунде сам наважився на удар. Вийшло гарно але не ефективно. Свій перший гол за «основу» міг забити Євген Новак, та не влучив по воротах з 10 метрів. Ще один шанс забити згаяв і Бікфалві.

За таку втрату концентрації господарі поля боляче покарала команду Віталія Кварцяного. Буквально за кілька хвилин запоріжці створили кілька небезпечних моментів і уникли поразки. Спершу лучанам пощастило, що хитрий простріл Андрія Нестерова зрізав не у власні ворота а у стійку. А от у наступній атаці Фортуна була невблаганною. Руслан Платон з-за меж штрафного майданчика добряче приклався до м’яча і вразив правий нижній кут воріт Богдана Шуста. Сходе, у цьому епізоді не найкращим чином обрав позицію голкіпер «Волині».

Після цього лучани пішли рятувати перемогу. Арбітр компенсував до основного часу аж шість хвилин, але і їх футболістам з Луцька не вистачило, щоб виправити ситуацію.

Результати двох останній матчів практично розбивають вщент усі потаємні мрії волинських уболівальників про єврокубковий дебют луцького клубу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися