«Волинь» безвольно програла у Полтаві
Спорт

«Волинь» безвольно програла у Полтаві

25 квітня 2015, 20:01
0
0
Сподобалось?
0

На даний момент для «Волині» уже практично втрачений смисл турнірної боротьби. Команда ще кілька турів тому цілком реально претендувала на місце у Лізі Європи. А у матчі з полтавчанами підопічні Віталія Кварцяного малу хіба що одну мотивацію - перервати нарешті свою безвиграшну серію. Але далася взнаки якась психологічна пригніченість. Лучани провели найгірший матч цього року.

«Ворскла» – «Волинь» – 2:0

Голи: 1:0 – Турсунов (16), 2:0 – Сапай (28).

«Ворскла»: 31. Богуш, 3. Сімінін, 4. Даллку – к, 6. Скляр, 7. Громов, 8. А. Ткачук, 11. Шиндер (99. Міщенко, 78), 17. Чеснаков, 23. Сапай, 39. Ковпак (10. Маркоскі, 89), 77. Турсунов (40. Пердута, 85).

«Волинь»: 1. Шуст, 15. Жуніч, 91. Парцванія, 14. Польовий, 36. Годований, 6. Бабенко (8. Політило, 36), 11. Шарпар, 10. Бікфалві, 9. Мемешев (93. Матей, 70), 19. Кобахідзе (38. Петров, 88), 89. Козьбан.

Старт поєдинку у Полтаві був за «Волинню». Підопічні Віталія Кварцяного потрохи почали пристрілку по воротах. Проте, утримуючи перевагу, лучани все-таки нічого дуже небезпечного так і не створили. Перелом у гру вніс перший гол ворсклян. Незграбні намагання Романа Годованого зупинити фланговий прорив полтавчан таки увінчалися прострілом у штрафний майданчик «Волині». Тут повз м’яч проскочила група гравців обох команд, і «круглий» залетів аж на дальню стійку, де на нього чатував покинутий усіма Санжар Турсунов. Нападник «Ворскли» розстріляв ворота. Після цього «Волинь» загубилася на полі повністю і не випливала практично протягом усього часу, що лишився. А команда Василя Сачка досить швидко розвинула успіх. Полтавчани забили ще один гол-близнюк. Тільки цього разу Турсунов уже асистував Вадиму Сапаю. Той також замикав дальню стійку, дочекавшись м’яча з протилежного флангу. Захист лучан діяв жахливо. І навіть інколи підігрував супернику. Так Шарпар, перериваючи навісну подачу, віддав чудову передачу під удар Андрієві Ткачуку. Гравець «Ворскли» бив головою з гострого кута, і «Волинь» виручив Шуст. Одразу троє оборонців лучан не змогли у центрі штрафного втримати Громова. Артем прийняв м’яч, розвернувся і пробив по воротах, хоча був оточений футболістами «Волині».

Другий тайм був зовсім нецікавий. Господарі поля грали по результату і більше подій у матчі не форсували, а лучани так і не знайшли у собі сил, щоб перехопити ініціативу. За увесь матч у «Волині» був лишень один момент. Небезпечну подачу від Політила у штрафний майданчик господарів поля намагався замкнути Мемешев, однак його випередив Скляр і пробив по власних воротах – м’яч поцілив у стійку. Це мабуть і все, що можна пригадати за 45 хвилин другого тайму.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися