«Волинь» у Харкові намагалася помститися «Металісту» — вийшов трилер
Спорт

«Волинь» у Харкові намагалася помститися «Металісту» — вийшов трилер

11 травня 2015, 17:28
0
0
Сподобалось?
0

Шукати додаткової мотивації перед матчем у Харкові футболістам «Волині» було зовсім непотрібно. У першому колі команда Віталія Кварцяного зустріч з «Металістом» завершила грандіозним скандалом. «Волинь» перемагала суперника за грою і за результатом більшу частину поєдинку, а вже за рахунку 2:1 на користь «Металіста» за три хвилини до закінчення ігрового часу матчу на поле стадіону «Авангард» вибігли уболівальники. Вони були дуже невдоволені діями суддівської бригади. Зокрема хотіли дати прочуханки головному судді Дмитру Кутакову. Той втік з поля у підтрибунні приміщення і більше звідти не виходив. Луцький клуб подав протест на дії арбітра, вказував на моменти, в яких він припустився значущих помилок на користь суперника, але рішення КДК ФФУ було наступне. Лучанам зарахували технічну поразку – 0:3, дискваліфікували на одну гру домашній стадіон «Волині» і наклали штраф на Віталія Кварцяного. Тож лучани мали боржок перед харківською командою.

«Металіст» - «Волинь» - 3:3

Голи: 0:1 – Кобахідзе (40), 1:1 – Прийомов (73), 1:2 – Бікфалві (78), 2:2 – Прийомов (87), 2:3 – Бікфалві (89), 3:3 – Бєсєдін (90+3).

«Металіст»: 23. Погорілий – к, 3. Іщенко, 15. Рижук,30. Булят, 19. Селін, 80. Прийомов, 2. Довгий, 9. Бобко (21. Бєсєдін, 54), 5. Ковальчук (28. Назаренко, 56), 7. Болбат, 10. Каядо.

«Волинь»: 1. Шуст, 30. Гуменюк, 15. Жуіч, 13. Шабанов, 14. Польовий, 11. Шарпар, 8. Політило, 79. Бабатунде, 93. Матей, 10. Бікфалві, 19. Кобахідзе (9. Мемешев, 75).

Та, як відомо, помста повинна бути з холодним розумом. Не дарма після гри з «Шахтарем» Віталій Кварцяний досить дипломатично обійшов тему підготовки до матчу з «Металістом». Мовляв. це футбол і всі образи забуті. Приблизно у такому настрої пройшла більша частина поєдинку у Харкові. Перший тайм вирізнявся хіба що великою кількістю боротьби. Ігрова перевага почергово переходила від однієї команди до іншої, а єдиний момент за 45 хвилин мали саме лучани і показали стовідсоткову реалізацію. Під завісу тайму Польовий з флангу зряче прострілив у штрафний майданчик господарів поля, де «круглого» прямо у повітрі ногою упіймав Кобахідзе й не без допомоги рикошету від Булята відправив його у сітку.

Початок другої половини гри проходив за таким же сценарієм. Але в останні 20 хвилин гра перетворилася на справжній трилер. Тренери почали вносити корективи у склади команд. Перший хід був за Ігорем Рахаєвим, який кинув у бій одразу двох свіжих футболістів. Атака «Металіста» пожвавішала, і харківська команда відігралася. Гол на свій рахунок записав Прийомов. Після цього посилити атаку надумав Віталій Кварцяний. Замість Кобахідзе, який добряче вже потрудився, вийшов Мемешев. І буквально одним з перших своїх доторків до м’яча Редван зробив результативну передачу. А автором другого гола «Волині» став Бікфалві. На його гол знову відповів Прийомов. Уже на 89-й хвилині Бікфалві оформив «дубль», «Волинь» втретє вийшла вперед. Але втримати перевагу знову не вдалося. Уже у компенсований час – арбітр якимось чином нарахував аж 5 хвилин – господарі поля таки врятували матч.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися