«Волинь» результативно перемогла «Говерлу»
Спорт

«Волинь» результативно перемогла «Говерлу»

17 травня 2015, 20:02
0
1
Сподобалось?
1

Луцькі уболівальники не бачили перемог з березня – тоді на виїзді підопічні Віталія Кварцяного здолали «Карпати» з рахунком 2:0, а вдома «Волинь» перемагала взагалі у листопаді минулого року. Слід уже було якось реабілітуватися перед уболівальниками. Суперник для цього теж був підходящий і, якби не розслабленість лучан, рахунок міг би бути просто величезний.

«Волинь» – «Говерла» – 4:2

Голи: 1:0 – Кобахідзе (7), 2:0 – Бабатунде (23), 2:1 – Фещук (28), 2:2 – Мякушко (45), 3:2 – Бікфалві (65), 4:2 – Козьбан (73).

«Волинь»: 1. Шуст, 30. Гуменюк (91. Парцванія, 82), 13. Шабанов, 14. Польовий, 15. Жуніч, 11. Шарпар, 9. Мемешев (89. Козьбан, 65), 79. Бабатунде (33. Новак, 90+1), 8. Політило, 10. Бікфалві – к, 19. Кобахідзе.

«Говерла»: 21. Коваль, 4. Хомин, 6. Тудосе, 7. Райчевіч – к, 8. Мякушко, 10. Фещук, 16. Шацьких – к (77. Гришин, 80), 20. Ягодінскіс, 23. Люлька, 44. Шіміч (29. Глушицький, 59), 99. Хльобас.

«Говерла» почала «горіти» у Луцьку не те що з перших хвилин, а з перших секунд. У голкіпера гостей одразу ж було чимало роботи. Спершу Коваль зняв м’яч з ноги Бікфалві, потім один в один переграв Мемешева. Але вже на 7-й хвилині Максим капітулював після удару Кобахідзе з кута штрафного майданчика. Подвоїла «Волинь» рахунок завдяки індивідуальним діям Мемешева. Редван перехопив м’яч у центрі поля, продерся крізь ноги захисників на побачення з Ковалем, але сам бити не став, а відкинув вбік на Бабатунде, і нігерієць розстріляв порожні ворота. За рахунку 2:0 захист «Волині», не маючи достатнього навантаження, почав «дрімати». Двічі Шабанов і Жуніч випускали з виду Фещука. Форвард «Говерли» без будь-якого опору двічі бив по воротах лучан. Перший удар був неточним, а другий – у ціль. А вже на останній хвилині тайму лучани самі собі привезли другий гол. Політило віддав незручний пас Шусту, голкіпер махнув ногою повз м’яч. Тут як тут виріс у потрібному місці Матяш і закотив «круглого» у ворота. Був у першому таймі й один спірний момент. На 38-й хвилині у штрафному майданчику гостей по нозі добряче отримав Бікфалві. Арбітр промовчав, можливо тому, що атака «Волині» тривала, і Кобахідзе ледь не довів її до логічного завершення. Так, як би там не було, попри усі витрачені сили у другому таймі потрібно було починати усе спочатку.

Цього разу до справи «Волинь» підійшла ще наполегливіше. Небезпечних моментів навіть побільшало. Але м’яч вперто не йшов у ворота. На початку другої 45-хвилинки після удару Бікфалві Коваль вибив м’яч чи то уже з воріт, чи все ж таки з лінії. Навіть перші повтори не дали на це точної відповіді. Після цього Бабатунде вцілив у поперечину. На щастя, невдачі не зупинили лучан, і за старання команда була винагороджена успіхом. Кобахідзе на фланзі до кінця поборовся за м’яч і зряче відправив його у штрафний майданчик гостей. Там у захисних порядках «Говерли» виникла невеличка «пожежа». «Погасив» її Бікфалві, який ударом з близької відстані буквально «прошив» Коваля. На цьому «Волинь» не зупинилася. Знову не забили Шарпар і Бікфалві. Четвертий гол у ворота «Говерли» став своєрідним десертом. «Кулінарами» виступили Польовий і Козьбан. Перший подав, а другий у падінні через себе увігнав м’яч у ворота, та ще й поміж ніг Ковалю. Після цього «Волинь» відверто наситилася, й атакувала уже не так наполегливо. А гості наприкінці тайму ще мали шанси скоротити рахунок у грі. Проте Шуст парирував небезпечний удар Глушицького.

https://www.youtube.com/watch?v=Nt3sMxizAn0


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися