«Волинь» здобула другу поспіль результативну перемогу
Спорт

«Волинь» здобула другу поспіль результативну перемогу

23 травня 2015, 16:55
0
0
Сподобалось?
0

Команди зустрічалися у Києві на НТК імені Баннікова. У столиці було досить спекотно, тож ще до початку матчу були заплановані паузи на «водопій». З огляду на погоду і на відсутність глобальних турнірних завдань команди почали гру у середньому темпі.

«Олімпік» – «Волинь» – 1:3

Голи: 0:1 – Бікфалві (23), 1:1 – Лисенко (60), 1:2 – Бабатунде (72), 1:3 – Кобахідзе (75).

«Олімпік»: 1. Махарадзе, 4. Гришко – к, 7. Драченко (18. Семенина, 46), 8. Доронін (19. Тищенко, 34), 11. Моха, 15. Лебедь, 21. Лисенко, 23. Іса (9. Ситнік, 68), 34. Дитятьєв, 77. Кадимян, 99. Гошкодеря.

«Волинь»: 74. Кичак, 15. Жуніч, 91. Парцванія (26. Никитюк, 88), 13. Шабанов, 14. Польовий (16. Шіш, 90+1), 11. Шарпар, 8. Політило, 9. Мемешев (89. Козьбан, 46), 79. Бабатунде, 19. Кобахідзе, 10. Бікфалві.

Стартові хвилини несподівано виявилися багатими на грубість. Часом арбітр Юрій Грисьо встигав свиснути тричі протягом хвилини. Дивом минулося без серйозних пошкоджень. А перший шанс відкрити рахунок у грі був у номінальних господарів. Драченко пробивав метрів з десяти, але по центру воріт, і Кичак без проблем парирував ногою. На цьому усі успіхи донецьких футболістів закінчилися. А «Волинь» свій перший момент реалізувала. Гол у власні ворота «привіз» Лебедь. Оборонець «Олімпіка» почав щось вигадувати поблизу штрафного майданчика своєї команди, аж поки не віддав пас на... Бікфалві. Ерік швидко обігрався з Бабатунде, отримав пас у відповідь і розстріляв дальній кут. Таким чином свій гольовий доробок він збільшив до 16 голів - це на два більше, ніж у конкурентів у бомбардирській гонці. Ще до перерви команда Віталія Кварцяного могла стабілізувати рахунок. Вдало до атаки підключився Шабанов і головою пробивав на точність, але за донеччан зіграла поперечка.

На другий тайм головний тренер «Волині» вирішив підсилити атаку. На поле на допомогу Бікфалві вийшов Дмитро Козьбан. На початку другої 45-хвилинки лучани могли зняти усі питання у цьому матчі. Але залишив інтригу у грі голкіпер «Олімпіка» Махарадзе, який видав два неймовірних сейви після ударів Козьбана і Кобахідзе. А потім інтрига закрутилася ще з більшою силою, коли господарі відігралися. Лисенко виграв верхову боротьбу у штрафному майданчику «Волині» і головою відправив «круглого» у сітку. Не дограв з форвардом «Олімпіка» Кобахідзе.

Правда ні на що більше донеччан не вистачило. «Волинь» заспокоїлася і знову взяла ініціативу у власні руки, а господарі просто виглядали втомленими. Так Тищенко, рвучись в атаку, не розрахував власні сили, і просто намагався симулювати фол на вході у штрафний майданчик лучан. Натомість «Волинь» швидко організувала атаку. Ефектним ударом метрів з 25 її завершив Бабатунде – м’яч з рикошетом від стійки залетів у ворота. Цей гол відібрав залишки енергії в гравців «Олімпіка», і хлопці Кварцяного буквально одразу добили суперника. Знову швидку контратаку розігнав Бабатунде. Майкл філігранно вивів на ударну позицію Бікфалві, але Ерік не став шкодувати м’яча, а, відігравши голкіпера, віддав на Кобахідзе, який розстрілював порожні ворота. Хоча попереду було ще достатньо ігрового часу, та «Волинь» уже відверто жаліла суперника, спокійно втримавши переможний рахунок. Шанси «Волині» на шосту підсумкову сходинку у чемпіонаті помітно зросли.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися