Збірна України з футболу у Львові обіграла Люксембург
Спорт

Збірна України з футболу у Львові обіграла Люксембург

15 червня 2015, 03:09
0
0
Сподобалось?
0

У Європі відбулися матчі шостого туру відбіркового турніру на Євро-2016. Українці на «Арені-Львів» приймали аутсайдера групи – збірну Люксембургу. Тільки після посвистувань у першому таймі, у другій половині гри синьо-жовті показали хто є хто в сучасному футболі.

Україна – Люксембург – 3:0

Голи: 1:0 - Кравець (49), 2:0 - Гармаш (57), 3:0 - Коноплянка (87).

Україна: 12. П'ятов, 2. Морозюк, 3. Хачеріді, 13. Шевчук, 20. Ракицький (5. Кучер, 76), 6. Степаненко, 14. Ротань (19. Гармаш, 46), 16. Сидорчук, 7. Ярмоленко, 10. Коноплянка, 22. Кравець (11. Селезньов, 72).

Люксембург: 1. Жубер, 2. Шано, 5. Шнелль, 14. Мальже, 18. Янс, 7. Жерсон, 10. Пайяль, 17. Мутш, 19. Хультер (6. Філіппс, 75), 9. да Мота (21. Девілль, 69), 20. Тюрпель (11. Бенсі, 52).

Головним суперником наших футболістів у цьому матчі були вони ж самі. Після важкого сезону в Україні та в єврокубках, практично усі збірники були виснажені, у першу чергу морально. Тож знайти потрібні емоції на поєдинок з суперником, котрий не є серйозним подразником, виявилося непросто.

Українці звичайно мали перевагу з перших хвилин, але діяли в’яло, не реалізували кілька моментів, і ледь не дозволили супернику вийти вперед вже на 7-й хвилині – за Україну зіграла стійка воріт.

Лишень після того як у таймі першому вболівальники навіть трохи освистали команду Михайла Фоменка, у другій половині матчу його підопічні таки змогли витиснути із себе щось схоже на атакуючий футбол. Хоча рахунок у матчі був відкритий після випадкового голу. М’яч після флангової подачі влучив у груди Артему Кравцю і відскочив у ворота. Подвоїв рахунок Денис Гармаш. Він сам розпочав гольову атаку, і потім виявився першим на добиванні. Остаточний результат встановив Євген Коноплянка, реалізувавши гольовий пас від захисника Люксембургу.

У паралельних матчах лідери групи словаки вдома переграли македонців з рахунком 2:1, а іспанці у Білорусі завдяки єдиному голу обіграли місцеві збірну. Відповідно до результатів змін у турнірній таблиці не сталося. Україна має 12 очок і посідає третю сходинку, поступаючись трьома очками Іспанії та шістьма пунктами Словаччині.

Вирішальні матчі у групі відбудуться восени. Наступний поєдинок наша збірна зіграє з Білорусами.

https://www.youtube.com/watch?v=Kno86KGQfGc


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися