«Волинь» відпустила «Металіст» з миром
Спорт

«Волинь» відпустила «Металіст» з миром

7 серпня 2015, 21:24
0
0
Сподобалось?
0

Сказати, що «Волинь» перед рідними уболівальниками дуже хотіла перемогти «Металіст», це ще нічого не сказати. Останній матч між цими командами у Луцьку завершився виходом ультрас на поле, втечею з поля головного арбітра Дмитра Кутакова і технічною поразкою для господарів поля.

«Волинь» – «Металіст» – 2:2

Голи: 1:0 – Матей (2 – з пенальті), 1:1 – Путівцев, 2:1 – Діденко, 2:2 – Чурко (80).

«Волинь»: 1. Шуст, 23. Насонов, 15. Жуніч, 13. Шабанов – к, 24. Горопевшек, 14. Польовий (16. Шіш, 35), 4. Кравченко, 7. Герасимюк (8. Політило, 67), 10. Матей, 19. Кобахідзе (9. Мемешев, 73), 29. Діденко.

«Металіст»: 23. Погорілий – к, 15. Рижук, 2. Полянський, 77. Путівцев, 95. Соболь, 5. Ковальчук (28. Назаренко, 75), 4. Довгий, 19. Рудика, 10. Чурко (18. Нойок, 89), 11. Льопа, 21. Бєсєдін (9. Куліш, 90+3).

Вилучення: Довгий (65 – друге попередження).

Матч склався так, що нудьгувати уболівальникам не доводилося практично від початку поєдинку. Вже на другій хвилині Кобахідзе втік на побачення з голкіпером харків’ян. Сандро обіграв Погорілого і отримав від воротаря по ногах. Арбітр Сергій Лисенчук без вагань вказав на 11-метрову позначку. Матей нагоду вивести свою команду вперед не змарнував. Після пропущеного швидкого гола гості заграли активніше, змусивши «Волинь» переважно оборонятися. Кілька напівмоментів втратив Довгий. Гарний шанс вирівняти становище змарнував Бєсєдін. Гравець «Металіста» вийшов на побачення з Шустом, і хотів проштовхнути м’яча поміж ніг Богдану, але він був до цього готовий. Гості подали одразу кутовий, і знову було гаряче біля воріт «Волині».

Вихлюпнувши стартові емоції, команди почали втомлюватися. Свою справу робила вбивча спека. Якраз доречним був запланований водопій для гравців. Підзарядившись живильною енергією, команди видали шикарну кінцівку першого тайму. Буквально одразу після водопою гості відігралися. Це захисник «Металіста» Путівцев підключився до атаки своєї команди і зрівняв рахунок. Часу на те, щоб порадіти у харків’ян не було. Тільки-но лучани розіграли у центрі поля, як на ворота Погоріла пішла стрімка атака. Перша її хвиля так і не завершилася ударом, а ось друга закінчилася елегантним голом від Анатолія Діденка, який п’ятою підправив м’яч у сітку, підставившись під неточний удар Герасимюка.

Другий тайм «Волинь» переважно проводила другим номером. Гості наполегливо йшли вперед. Справжня пожежа у штрафному майданчику лучан виникла на 54-й хвилині. Шіш зніс Рудику у штрафному майданчику. «Металіст» цілком міг розраховувати на 11-метровий, але Чурко вирішив дограти епізод до кінця і пробив прямо у Шуста. Переграти голкіпера Чурку вдалося на 80-й хвилині. Шуст невдало зайняв позицію під час виконання штрафного удару і отримав м’яч за комір. На той момент, до речі, «Металіст» уже перебував у меншості.

Вирвати перемогу у матчі лучани ще могли. Героєм міг би стати Міха Горопевшек. Кращого дебюту для словенця важко було б придумати, але він, опинившись перед порожнім кутом воріт, незграбно переправив м’яч за межі поля.

Зрештою, нічийний результат став логічним підсумком матчу.

https://www.youtube.com/watch?v=8np1yjEl8t0


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися