«Шахтар» на виїзді мінімального обіграв «Рапід»
Спорт

«Шахтар» на виїзді мінімального обіграв «Рапід»

20 серпня 2015, 01:35
0
0
Сподобалось?
0

Донецький «Шахтар» зробив суттєвий крок до здобуття путівки у груповий етап Ліги Чемпіонів. В Австрії під акомпанемент дощу «гірники» мінімально здолали віденський «Рапід».

«Рапід» – «Шахтар» – 0:1

Гол: 0:1 – Марлос (44).

«Рапід»: 1. Новота, 5. Пецос, 6. Зоннляйтнер, 9. Берич (38. Прозенік, 89), 10. Шауб, 11. Ш. Хофманн (33. Алар, 84), 14. Кайнц (7. Шобесбергер, 80), 15. Граховац, 17. Дібон, 22. Павелич, 24. Ауер.

«Шахтар»: 30. П’ятов, 5. Кучер, 6. Степаненко (17. Малишев, 46), 8. Фред, 11. Марлос (22. Едуардо, 80), 21. Гладкий, 28. Тайсон (10. Бернард, 85), 29. Алекс Тейшейра, 33. Срна, 44. Ракицький, 66. Азеведо.

У першому матчі плей-офф обидві команди поводилися максимально обережно, більше думаючи про захист, ніж про забиті голи. Як не дивно, у першому таймі сміливіше виглядали господарі поля. У середини 45-хвилинки австрійці змусили донеччан добряче похвилюватися. Воротам П’ятова загрожували Шауб, Кайнц, а Степаненко ледь не став автором автоголу. У «гірників» найкращий шанс забити згаяв Гладкий. Під завісу першого тайму паритет у рахунку нарешті було порушено. Марлос, отримавши передачу від Ракицького, прибрав на замаху одразу двох оборонців, і на точність пробив у дальній кут. М’яч від стійки залетів у сітку.

Цей гол виявився єдиним у матчі. Після перерви попри відставання у рахунку австрійці вирішили не форсувати подій. Подаровану «Шахтарем» ініціативу «Рапід» використовував нерішуче й спромігся награти лише на кілька напівоментів. Не поспішав закріпляти перевагу у рахунку й «Шахтар». Тренери обох команд, напевно, вирішили відкласти вирішальну битву на другий матч в Україні. Але у Мірчі Луческу і його підопічних є тепер невеличка фора.

https://www.youtube.com/watch?v=hc0WCLGScTo


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися