В’ячеслав Шарпар відзначив повернення у «Волинь» переможним голом
Спорт

В’ячеслав Шарпар відзначив повернення у «Волинь» переможним голом

29 серпня 2015, 23:37
0
0
Сподобалось?
0

Перемога у цьому матчі максимально наближала «Волинь» до групи лідерів. Однак попри останні результати справи луцького йдуть не надто добре, тому що команда, яка і без того відчуває кадровий дефіцит, нині має переповнений лазарет. Виручив Віталія Кварцяного В’ячеслав Шарпар, який повернувся до луцька після нетривалого періоду виступів у молдовському «Шерифі».

«Волинь» – «Олімпік» – 1:0

Гол: 1:0 – Шарпар (90+4).

«Волинь»: 1. Шуст, 15. Жуніч, 13. Шабанов, 16. Шіш, 7. Герасимюк, 8. Політило – к, 4. Кравченко (24. Горопевшек, 84), 9. Мемешев, 10. Матей, 19. Кобахідзе (17. Бохашвілі, 19; 26. Никитюк, 64), 11. Шарпар.

«Олімпік»: 1. Махарадзе, 3. Парцванія, 4. Гришко – к, 5. Огіря, 7. Драченко. 9. Гошкодеря, 14. Поступаленко (20. Матяж, 83), 33. Борзенко, 34. Танчик (11. Моха, 87), 50. Конде, 77. Кадимян.

До протоколу на матч з «Олімпіком» Віталій Кварцяний включив всього 16 футболістів замість 18. А справжня невдача «Волинь» спіткала на початку першого тайму. Травму отримав ключовий гравець атаки лучан Сандро Кобахідзе. Для «Волині» він незамінний. Замість Сандро на поле вийшов єдиний здоровий на сьогодні форвард луцької команди Євген Бохашвілі. Але, пробувши на полі 45 хвилин, нічим не відзначився. Зрештою на початку другої половини гри Віталій Кварцяний випустив захисника Романа Никитюка. У напад перейшов Шарапр, а пізніше на допомогу йому Кварцяний випустив величезного словенського захисника Міху Горопевшека.

Щодо перебігу матчу, то 80 відсотків ігрового часу «Волинь» провела біля воріт суперника. При цьому відсутність гравця, який може забити, зводила усі потуги команди Кварцяного на нуль. Єдиний справжній момент за 90 хвилин гри був у Мемешева. Він отримав пас від Шарпара і виходив практично на побачення з Махарадхзе, але переграти воротаря не зміг.

Перемогу «Волинь» вирвала вже у компенсований час. Пара луцьких «форвардів» Горопевшек і Шарпар добре поборолася за повітря, під час подачі зі штрафного. Перший відтягнув на себе увагу захисників, а другий випередив воротаря і відправив «круглого» у ворота. Важка, але заслужена перемога «Волині» таки відбулася.

Команда Віталія Кварцяного перемістилася у турнірній таблиці на третє місце. Посунути її вниз може «Зоря», яка завтра зіграє з «Динамо». Також між собою зустрінуться інші сусіди «Волині» по турнірній таблиці «Карпати» та «Дніпро».

https://www.youtube.com/watch?v=4pnrIdGgjXY


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися