Клуб української футбольної прем’єр-ліги заявив про пошук нового власника
Спорт

Клуб української футбольної прем’єр-ліги заявив про пошук нового власника

10 вересня 2015, 01:05
0
0
Сподобалось?
0

З 1 жовтня може припинити своє існування футбольний клуб «Металург» (Запоріжжя). Нинішні його акціонери припиняють фінансування команди. З цього приводу на офіційному сайті клубу з’явилася офіційна заява.

«Футбольний сезон 2014-2015 років характеризувався стрімко мінливої ​​соціально-політичною ситуацією в країні, що не могло не позначитися на стані справ у клубі.

З одного боку, з моменту придбання футбольного клубу новими власниками, була проведена велика робота по його розвитку. Проведена реорганізація та кадрові посилення серед тренерського складу, а також серед адміністративно-управлінського персоналу. Була покращена матеріально-технічна база для проведення навчально-тренувального процесу команди.

У результаті спільних зусиль усіх підрозділів ПФК «Металург» (Запоріжжя) за підсумками минулого сезону команда посіла сьоме місце в Чемпіонаті України, що є успішним результатом системної і скоординованої роботи всього колективу клубу.

При цьому весь цей час фінансова діяльність клубу носила дотаційний характер.

Ситуація багаторазово ускладнилася в умовах загострення економічної та політичної криз в Україні, що створило додаткові проблеми у фінансуванні, змісті і подальшому розвитку клубу, аж до загрози його існуванню.

У зв'язку з вищевикладеним, вважаємо за необхідне повідомити про відсутність економічної доцільності подальшого розвитку клубу в сформованій ситуації, а також про зупинку його фінансування з 1 жовтня 2015

Звертаємося до всіх, кому не байдужа доля футбольного клубу, взяти під своє шефство ПФК «Металург» (Запоріжжя) на будь-яких умовах», - йдеться у заяві.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися