«Волинь» взяла своє в Одесі
Спорт

«Волинь» взяла своє в Одесі

13 вересня 2015, 22:05
0
0
Сподобалось?
0

До матчу в Одесі «Волинь» нарешті підійшла без очевидних проблем зі складом. Навіть не поміченою лишилася відсутність головного креативщика Сандро Кобахідзе. У протоколі на гру було одразу два номінальних форварди Діденко (в основі) та Козьбан (у запасі) – це справжня розкіш для лучан. Попередній матч з «Олімпіком» на позиції нападника проводили гравці середньої та задньої ліній. Нагадаємо, перемогу команді Віталія Кварцяного тоді приніс єдиний гол Шарпара. Він сподобався головному наставнику лучан у якості форварда, то ж і у матчі з «Чорноморцем» склав компанію Діденку на вістрі атак «Волині».

«Чорноморець» – «Волинь» – 1:2

Голи: 0:1 - Матей (10), 0:2 - Діденко (24), 1:2 - Петько (74).

«Чорноморець»: 12. Боровик, 5. Давид, 10. Калітвінцев, 11. Смірнов (52. Насімі, 63), 14. Мурашов (99. Яворський, 56), 26. Філімонов – к (15. Гадрані, 87), 20. Куценко, 24. Мартиненко, 32. Петько, 33. Слінкін, 94. Данченко.

«Волинь»: 1. Шуст, 15. Жуніч, 13. Шабанов, 23. Насонов, 16. Шіш, 4. Кравченко, 8. Політило – к, 7. Герасимюк (9. Мемешев, 67), 10. Матей, 11. Шарпар (89. Козьбан, 86), 29. Діденко (18. Логінов, 90+3).

У першому таймі юнь одеського клубу мало що могла протиставити потужній грі гостей. Моменти майже одразу після стартового свистка почали виникати поблизу воріт Боровика. На фоні інших гравців «Волині» вирізнявся Флорентін Матей. Але його небезпечні проходи не знаходили належної підтримки серед партнерів. Але румунський хавбек таки зробив свою справу. Матей реалізував небезпечний штрафний удар. Як не намагався Боровик вибудувати солідну стінку, вона не стала нездоланною перепоною для крученого удару Матея. Після голу тиск на суперника лише посилювався, але м’яч з гри знову не йшов у ворота. Стабілізував перевагу лучан Діденко. Його залишили без уваги під час подачі енного кутового. Анатолій таким подарунком скористався на повну. Свій гол Діденко навіть не святкував, адже не один рік відіграв в Одесі і не хотів ображати почуття місцевих уболівальників.

Взагалі, більше «Волинь» почуття одеських уболівальників цього дня не ображала, а от своїм хвилювання забезпечила. Уже не вперше лучани проводили другий тайм набагато слабше за перший. Молодь «Чорноморця» посміливішала і почала підбиратися до володінь Шуста. Напруга витала у повітрі, але до реальних загострень справа доходила рідко. Аж поки Шабанов і Шіш не проспали фланговий ривок Петька. Той, немов на мотоциклі, промчав у штрафний майданчик повз двох оборонців «Волині» і один в один переграв Шуста. Далі за лучан взагалі стало тривожно. Дві нагоди зрівняти рахунок мав Яворський. Одного разу «Волині» просто пощастило, бо м’яч пройшов поруч зі стійкою. Тільки після цього команда Кварцяного трохи розбігалася і відігнала суперника на протилежну половину поля. Лучани цілком могли завершити матч з більшим рахунком. Особливо класний момент був у Мемешева. Редван з гострого кута зайшов у штрафний майданчик, розібрався із захисниками, поклав на газон Боровика і пробив. М’яч покотився вздовж стрічки, але таки розминувся з дальньою стійкою.

Нині «Волинь» має в активі 14 очок і ділить 3-4 місця з «Дніпром». Але попереду серйозна перевірка справжньої сили команди Кварцяного. Наступний матч лучани проведуть вдома проти лідера – «Динамо». Далі – західне дербі з «Карпатами» у Львові, а потім домашня гра із «Зорею», яка третій рік поспіль претендує на єврозону.

https://www.youtube.com/watch?v=twMuM1ZPnes


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися