«Дніпро» вигриз нічию з «Лаціо»
Спорт

«Дніпро» вигриз нічию з «Лаціо»

18 вересня 2015, 10:17
0
0
Сподобалось?
0

У стартовому матчі групового етапу Ліги Європи «Дніпро» приймав фаворита квартету «G» римський «Лаціо». Усім без виключення українським клубам важко даються зустрічі з італійцями. І цей матч не став винятком. На останній секунді протистояння підопічні Мирона Маркевича врятувалися від поразки.

«Дніпро» – «Лаціо» – 1:1

Голи: 0:1 – Мілінкович-Савич (34), 1:1 – Селезньов (90+3).

«Дніпро»: 71. Бойко, 23. Дуглас, 30. Гуйє, 36. Піко, 44. Федецький (7. Руїс, 61), 8. Едмар (20. Бруну Гама, 86), 12. Матос, 25. Федорчук (6. Даніло, 46), 29. Ротань, 11. Селезньов, 99. Матеус.

«Лаціо»: 22. Маркетті, 2. Худт, 18. Джентілетті, 26. Раду, 29. Конко, 10. Андерсон, 16. Пароло, 21. Мілінкович-Савич (6. Маурі, 89), 23. Оназі, 17. Матрі (14. Кейта, 76), 88. Кішна (87. Кандрева, 76).

Практично увесь перший тайм пройшов під диктовку італійської команди. Але це не означає, що «Лаціо» створив феєрверк небезпечних моментів. Атаки переважно були позиційні. Обидві команди розраховували на стандарти. Правда, у «Дніпра» вони не виходили гострими, а от гості таки своїм шансом скористалися. Мілінкович-Савич вистояв у силовій боротьбі з Дугласом і головою таки проштовхнув м’яча у сітку. Окрім цього «Лаціо» мав ще одну реальну нагоду забити. Матрі зайшов з флангу у штрафний майданчик і пробив по воротах. Бойко зреагував, і м’яч від його рукавичок відлетів у стійку, а потім вилетів за межі поля.

Другий тайм потужніше теж розпочали гості. Але знову без явних моментів. Хіба що непогано пробив по власних воротах Едмар, а ще Мілінкович-Савич небезпечно прокиду вав м’яча повз Бойка, але голкіпера підстрахував Матеус. Не відчуваючи загроз від «Дніпра», «Лаціо» наприкінці матчу занадто вже заспокоївся і поплатився. Попри порожні трибуни, без підтримки уболівальників команда Маркевича знайшла у собі сили на фінальний штурм воріт суперника. «Дніпро» за короткий відрізок часу створив кілька гарних нагод забити. Дуже вирізнявся новачок «Дніпра» Піко. Він бився на лівому фланзі немов лев. Саме Піко розпочав гольову атаку «Дніпра». В оточенні кількох захисників він примудрився виконати пас на Лео Матоса, а той продовжив на дальню стійку на Селезньова, і Євген з кількох метрів головою розстріляв напівпорожні ворота.

Перший тур у групі «G» не виявив фаворитів. Адже і друга пара команд «Сент-Етьєн»-«Русенборг» розійшлися миром – 2:2.

https://www.youtube.com/watch?v=TGrTig0RbWI


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися