«Волинь» не встояла перед «Динамо»
Спорт

«Волинь» не встояла перед «Динамо»

20 вересня 2015, 21:21
0
0
Сподобалось?
0

Два тижні тому під час відкриття легкоталетичного ядра стадіону «Авангард» у Луцьку відбувся матч ветеранів «Волині» та «Динамо». Віталій Кварцяний тоді вивів лучан на поле із капітанською пов'язкою. Тоді найкращі гравці «Волині» всіх часів поступилися зіркам «Динамо» з рахунком 1:2. Тоді президент луцького клубу Ігор Палиця попросив у Віталія Кварцяного спробувати взяти реванш у киян уже у матчі чемпіонату. Як показав матч, настрій футболістів «Волині» був відповідний, але взяв своє вищий клас суперника.

«Волинь» – «Динамо» – 0:2

Голи: 0:1 – Кравець, 0:2 – Гусєв (62 – з пенальті).

«Волинь»: 1. Шуст, 23. Насонов, 15. Жуніч, 13. Шабанов (93. Приндета, 46), 16. Шіш, 4. Кравченко, 8. Політило – к, 7. Герасимюк, 11. Шарапр, 10. Матей (94. Хомченко, 88), 29. Діденко (89. Козьбан, 46).

«Динамо»: 1. Шовковський – к, 2. Даніло Сілва, 5. Антунеш, 10. Ярмоленко, 17. Рибалка, 19. Гармаш (29. Буяльський, 78), 20. Гусєв (25. Гонзалес, 72), 22. Кравець, 24. Віда, 34. Хачериді, 90. Беланда (16. Сидорчук, 63).

Більшість першого тайму пройшла у більш-менш рівній боротьбі. У киян вирізнявся Ярмоленко, а у лучан – Матей. До речі, у Флорентіна були свої рахунки у цьому матчі. За його грою приїхав поспостерігати головний тренер румунської національної команди. У лідера динамівських атак протягом матчу намітилася справжня дуель з голкіпером «Волині» Шустом. На початку тайму Богдан дивом встиг виставити ногу під удар Ярмоленка метрів з трьох. Трохи пізніше Шуст вже виграв у нього забіг за м'ячем, вискочивши за межі штрафного майданчика. Тим часом Матей, цього разу строго виконуючи вказівки Віталія Кварцяного, намагався самотужки загострювати гру, продираючись у штрафний майданчик гостей. На 23-й хвилині румун розібрався з трьома гравцями (декого накрутив двічі), вийшов на побачення з голкіпером і пробив у дальній кут. Шовковський кінчиками пальців перевів м'яч у стійку. Зіграти на добиванні Матею завадив Хачериді.

Після гострої першої половини тайму команді дещо знизили темп і послуговувалися ударами з-за меж штрафного майданчика. За цим компонентом значно переважали гості, щоразу ближче підходячи до воріт Шуста. Лучани не протрималися до перерви якихось півтори хвилини. Шабанов не надто уважно зіграв з Кравцем, а Жуніч тримав іншого гравця і на підстраховку вже просто не встиг. Тож нападник київської команди безперешкодно розстріляв ворота Шуста.

Недбалість Шабанова коштувала йому місця на полі у другому таймі. Також Віталій Кварцяний зняв з гри непомітного нападника Діденка, який не зміг увійти у гру і нічим за перший тайм не відзначився. Натомість вийшов Козьбан, який тривалий час перебував у лазареті команди. Та, вже за поганою традицією, яка переслідує лучан у матчах цього чемпіонату, «Волинь» слабше розпочала другий тайм. Другий гол у ворота Шуста назрівав. Голкіпер ледь сам не привіз «його». Черговий забіг за межі штрафного майданчика Шуста виявився невдалим. І лише Жуніч зумів заблокувати удар Ярмоленка у порожні ворота. подвоїли перевагу гості з 11-метрового. Необачно у захисті зіграв Кравченко. Оспорювати рішення арбітра навіть не було сенсу. Шуст дотягнувся до м'яча, але удар Гусєва був гарматним, тож від рукавичок голкіпера «круглий» зрикошетив у ворота.

Повважавши, що справу зроблено, Сергій Ребров вирішив дати перепочити кільком лідерам своєї команди. «Волинь» же знайшла якісь потаємні ресурси і таки спробувала переломити хід матчу, або хоча б забити гол престижу. І моментів, як не дивно, виникло предостатньо. Шовковський дивом парирував підступний удар Політила зі штрафного. На побачення з Сашо виходив Козьбан, але, перекидаючи через воротаря м'яч, поцілив йому в обличчя. Незграбно по воротах «Динамо» пробив Шарпар, змарнувавши усю роботу Герасимюка, який у штрафному майданчику буквально видряпав м'яч у ногах у Віди і виконав гострий пас.

https://www.youtube.com/watch?v=LmAQg96grPM


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися