Післямова матчу «Волинь»-«Динамо»: Ребров віддав належне лучанам, Кварцяний визнав силу киян
Спорт

Післямова матчу «Волинь»-«Динамо»: Ребров віддав належне лучанам, Кварцяний визнав силу киян

21 вересня 2015, 11:14
0
0
Сподобалось?
0

Пропонуємо вашій увазі фрагменти з післяматчевої прес-конференції тренерів київського «Диномо» та луцької «Волині».

Сергій РЕБРОВ:

– Завжди нам важко грати в Луцьку. Я дуже радий, що в цьому чемпіонаті є така амбіційна і сильна команда. І сьогодні «Волинь» це продемонструвала. Навіть за рахунку 2:0 вони атакували, намагалися відігратися, пресингувати, створили достатньо моментів. Я думаю, що моя команда виконала план на гру, але ті моменти, які створила «Волинь», ми обов’язково розберемо.

– Чи задоволені ви гравцями, які вийшли на заміну?

– Зараз важко судити, зіграли ніби непогано. Важливо було сьогодні вигравати боротьбу з «Волинню». Ми не тільки щось створювали на полі, але й відбирали м’яча. Сьогодні це було і, напевне, за рахунок цього ми обіграли гідну команду.

Віталій КВАРЦЯНИЙ:

– Ми готувалися, звичайно, трішки активніше, ніж на інших суперників. Але гра поставила на місце наші сподівання. Це сталося через те, що футболісти в першому таймі грали несміливо, тому в атаці було мало моментів. Гравці боялися зробити помилку і врешті її припустився той, хто грав найменш активно. В захисті ми грали троє. Ми дали Шабанову відпочити, вийшов Приндета і зіграв в принципі непогано. З «Динамо» одна помилка – це гол. Кравченко у штрафній зіграв може й не так грубо, але некоординаційно. Неакуратно обійшовся з гравцем. Ми мали гольові моменти і «Динамо» також. Однаково ми не дотягнули на перемогу і за якістю гри, і за швидкістю мислення. З «Динамо» на контратаках ми могли б дістати у свої ворота більше голів. В цілому, якщо врахувати стан нинішній «Динамо», їхній функціональний рівень, то ми зіграли непогано все ж таки. Це «Динамо», команда Ліги чемпіонів. Я, до речі, сказав перед матчем: «У вас є шанс сьогодні взяти участь в ЛЧ. Покажіть характер, самолюбство і не забутьте про кваліфікацію». В цілому я поставив би позитивну оцінку. Всі віддалися грі і шкода, що не забили.

– Відчувається, що не вистачає нам нападника…

– Так, це вірно. Зараз ми маємо на перегляді одного нігерійця. Шукаємо ще, шукаємо нападника. Хоча про Козьбана сьогодні я поганого сказати не можу. Він через травму два місяці не грав. Хомченко дістав шанс сьогодні, але не використав його. Є ще Петров, він лікується. Ну і Діденко стане в нагоді.

– Що скажете про наступну гру з «Карпатами»?

– Останнім часом ми вигравали у Львові, вони у Луцьку. Хочемо порушити традицію і виграти обидва матчі. У них швидка команда, хлопці з характером. Але ми повинні грати у Львові дисципліновано.

– Що з Кобахідзе?

– У суботу йому зробили контрольний знімок. В нього був надрив задньої поверхні стегна. Рубці ще живі, ще допускати його не можна. На кубок він ще не буде грати, а от на «Карпати» дуже сподіваюся.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися