Існування боксерського клубу «Українськи отамани» під загрозою — Палиця і Продивус не платять зарплати
Спорт

Існування боксерського клубу «Українськи отамани» під загрозою — Палиця і Продивус не платять зарплати

9 жовтня 2015, 12:27
0
0
Сподобалось?
0

Минулого сезону команда за більш ніж 6-місячну роботу отримала тільки одну зарплатню. Грошей на погашення боргу немає, тому участь «Отаманів» у 6-му сезоні Всесвітньої боксерської ліги під величезним питанням.

Про це «Вголосу» розповів тренер «Українських отаманів» Роман Семенишин.

– Здається, виплатили нам за грудень чи листопад. А розпочали роботу ми у жовтні 2014 року. У країні нині напружена ситуація, ми це розуміємо, тому вірили в запевнення керівників у тому, що з часом усе налагодиться. А впродовж сезону в «Отаманів» з’явилося чимало вболівальників. Через гроші ніхто не хотів підводити людей. Тому ми з хлопцями виконували свої обов’язки і тішили прихильників боксом, – розповів Роман Степанович.

За його словами, із самого початку основним інвестором був Володимир Продивус, президент Федерації боксу України. Потім у команди з’явився ще один інвестор – Ігор Палиця.

– Тепер говорять, що один з інвесторів не виконав своїх зобов’язань. Хто саме, я точно сказати не можу, оскільки не був присутній на переговорах. Наскільки мені відомо, є також борги за оренду залів, того ж київського палацу спорту, є борги за електроенергію, за телебачення. Кажуть, що менеджери столичного палацу спорту вже подали в суд на Федерацію боксу України, – додав Семенишин.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися