«Волинь» зазнала фіаско в Олександрії
Спорт

«Волинь» зазнала фіаско в Олександрії

18 жовтня 2015, 21:55
0
0
Сподобалось?
0

Після паузи у чемпіонаті, викликаної матчами збірної у відборі ЧЄ-2016, «Волині» потрібно було відновлювати репутацію після крупної домашньої поразки від «Зорі». Тож до Олександрії команда Віталія Кварцяного їхала виключно за трьома очками, їхала у статусі фаворита зустрічі. Проте олександрійці не залишили нічого від цього статусу.

«Олександрія» - «Волинь» - 3:1

Голи: 1:0 – Коломоєць (39), 2:0 – Мягков (55), 3:0 – Колоєць (82), 3:1 – Матей (90+1).

«Олександрія»: 24. Леванідов, 2. Сухоцький, 3. Микицей, 8. Мягков, 9. Пономар (27. Старенький, 84), 11. Таргамадзе (72. Козак, 75), 14. Полярус (44. Банада, 64), 15. Запорожан – к, 26. Шендрік, 29. Коломоєць, 87. Басов.

«Волинь»: 42. Неділько, 15. Жуніч, 13. Шабанов, 23. Насонов, 90. Богданов (9. Мемешев, 53), 16. Шіш, 4. Кравченко (24. Горопевшек, 85), 8. Політило – к, 10. Матей, 19. Кобахідзе, 29. Діденко (89. Козьбан, 46).

Старт матчу був повністю за лучанами. Небезпечні моменти поблизу воріт Леванідова почали виникати майже одразу. Першим пристрілку розпочав Політило. Голкіпер перевив «круглого» на кутовий. Розіграш від прапорця закінчився ще більш небезпечним ударом Матея. Знову зіграв Леванідов, і знову лучани подали кутовий. Ще один шикарний момент для Політила створив Кравченко. Капітан лучан опинився на ударній позиції і цілив у ближній кут, та не влучив. Але поступово «Волинь» почала грузнути в оборонних побудовах господарів поля, а оборонці команди Кварцяного, не маючи багато роботи, просто «позасинали». Тож швидка контратака господарів поля розіграна в кілька доторків, стала для них повною несподіванкою, а Неділько уже практично не мав шансів завадити Коломойцю відкрити рахунок у матчі. Цей гол повністю зламав характер гри.

Буквально одразу становище «Волині» катастрофічним міг зробити Полярус, але за лучан зіграла стійка. Та чекати на другий гол у ворота Неділька все-таки не довелося. Здавалося б, по перерві підопічні Кварцяного нарешті мали довести, що не даремно опинилися на самому верху турнірної таблиці, але цього не сталося. Господарі поля затисли «Волинь» біля воріт, проводячи одну атаку за іншою. Гол Мягкова став логічним завершенням штурму воріт Неділька. Не змінили ситуацію на краще і заміни Віталія Кварцяного, швидше навпаки. Козьбан, замінивши Діденка, жодного разу акцентовано не пробив по воротах. Мемешев вийшов замість Богданова. У його «доробку» нереалізований стовідсотковий момент після пасу від Кобахідзе, і співучасть у третьому взятті воріт Неділька – Редван просто подарував м’яча супернику, а далі пішла атака, яка і завершилася голом.

Тільки окремі футболісти «Волині» зіграли більш-менш на своєму рівні. Це стосується Матея. Румунський півзахисник двічі забив у цьому матчі. Спершу з гри, але суддівська бригада зафіксувала положення «поза грою». Вже у компенсований час Матей таки підвів риску у матчі, реалізувавши 11-метровий.

https://www.youtube.com/watch?v=gFrLbw1VJHk


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися