«Дніпро» повторив «подвиг» «Шахтаря» на євроарені
Спорт

«Дніпро» повторив «подвиг» «Шахтаря» на євроарені

23 жовтня 2015, 03:37
0
0
Сподобалось?
0

У третьому турі групового етапу Ліги Європи «Дніпро» сенсаційно поступився вдома аутсайдеру групи французькому «Сент-Етьєну». Перемога у цьому матчі на відсотків 70 забезпечувала дніпропетровцям путівку до наступного раунду, але тепер за неї доведеться поборотися у Франції.

«Дніпро» - «Сент-Етьєн» - 0:1

Гол: 0:1 – Амума (43).

«Дніпро»: 71. Бойко, 12. Лео Матос, 44. Федецький (20. Бруно Гама, 47), 23. Дуглас, 30. Папа Гуйе, 8. Едмар, 22. Томечак, 25. Федорчук (19. Безус, 60), 29. Ротань, 99. Матеус (36. Андерсон Піко, 78), 11. Селезньов.

«Сент-Етьєн»: 16. Рюффьє, 19. Погба, 29. Клер, 32. Ассу-Екотто, 5. Пажо, 11. Ейсерік (28. Діоманде, 80), 18. Лемуань, 21. Амума (7. Баебек, 82), 24. Перрен, 9. Ру Нолан, 22. Монне-Паке (3. Полома, 88).

Багато розповідати про цю гру не доводиться, адже вона просто того не варта. Підопічні Мирона Маркевича чи то недооцінили суперника, чи то думали не про футбол у першому таймі. За 45 хвилин господарі поля так і не створили нічого путнього поблизу воріт Рюффьє. Можна згадати тільки епізод за участю Селезньова на початку матчу, але його вихід сам на сам із голкіпером зірвала суддівська бригада, зафіксувавши сумнівний офсайд. «Дніпро» загруз в обороні суперника і опустився до його рівня, за що був покараний наприкінці тайму голом Амума.

Уже у таймі другому дніпряни дещо ожили і побігли відіграватися. Шансів було небагато, зате які! Ротань з кількох метрів розстрілював ворота, але пробив у голкіпера. Вже у компенсований час героєм матчу спершу міг стати Бруно Гама, але поцілив у поперечку, а потім на добиванні схибив Матеус.

У паралельному матчі «Лаціо» вдома здолав «Русенборг» - 3:1. Італійці з сімома очками очолили групу, французи і українці мають по чотири пункти, у норвежців – 1.

https://www.youtube.com/watch?v=5bGYwtIUqaU


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися