«Волиньбаскет-WOG» вдруге поступився у суперлізі
Спорт

«Волиньбаскет-WOG» вдруге поступився у суперлізі

31 жовтня 2015, 21:37
0
0
Сподобалось?
0

Вчора БК «Волиньбаскет-WOG» у рамках «Суперліги Фаворит Спорт» провів свій другий матч. У столичному Палаці спорту лучани зустрічалися з СК «ІНФІЗ-Баскет» - дебютантами чемпіонату. На відміну від попереднього матчу з київським «Динамо» цього разу у БК «Волиньбаскет-WOG» були реальні шанси зачепитися за хороший результат.

Здолавши стартове хвилювання, яке дозволило господарям майданчика заробити невеличкий гандикап, гості потрохи вирівняли гру і рахунок. Тож за підсумками першої чверті «ІНФІЗ-Баскет» мав незначну перевагу – 25:21. Старт другої десятихвилинки був уже за лучанами. «Волиньбаскет-WOG» навіть виходив вперед на 1-2 очка, але, зрештою, на велику перерву команди пішли за рахунку 47:47.

Третю чверть лучани провалили. Кияни змогли забезпечити собі комфортний відрив – 72:62. Гості спробували врятуватися в останньому часовому відрізку. Камбек майже вдався, але коли на табло вже світилося 76:74, сили покинули лучан. Далі гра пішла в один кошик. У підсумку матч закінчився з рахунком 90:74 на користь київської команди.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися