«Волинь» подарувала нічию «Говерлі»
Спорт

«Волинь» подарувала нічию «Говерлі»

1 листопада 2015, 22:08
0
0
Сподобалось?
0

Перемога над «Говерлою» могла значно покращити турнірні справи «Волині» і навіть повернути її у зону єврокубків. Луцькі футболісти підходили до цього поєдинку у гарному настрої. Насторожувала хіба що статистика протистоянь між командами останніх років. Нерідко підопічні Віталія Кварцяного несподівано втрачали очки у зустрічах з ужгородцями.

«Волинь» - «Говерла» - 0:0

«Волинь»: 1. Шуст, 90. Богданов, 18. Логінов, 13. Шабанов, 16. Шіш, 4. Краченко (7. Герасимюк, 69), 8. Політило – к, 11. Шарпар (89. Козьбан, 90+1), 10. Матей, 19. Кобахідзе, 29. Діденко (9. Мемешев, 46).

«Говерла»: 33. Бабенко, 3. Лухтанов, 7. Хльобас, 8. Савченко, 17. Кузик, 20. Ягодінскіс, 23. Люлька (14. Гавриш, 84), 27. Цуріков – к, 29. Сергійчук (5. Ряшко, 80), 30. Іванов, 77. Кутас.

Настрій у лучан після результативної кубкової перемоги був бойовий. Господарі поля одразу вирішили брати бика за рога і великими силами пішли у перед. Але на команду Грозного навала підопічних Кварцяного особливого враження не справила.  Лінія атаки «Волині» на чолі з Анатолієм Діденко так нічого гострого і не створила, а от гості навпаки почали огризатися контрвипадами, та ще й якими. На 15-й хвилині лише ризикований але класний підкат від Богданова не дозволив Кузику на побачення з Шустом. Через п'ять Кузик знову опинився у карному «Волині» і навіть пробив з-під захисника. у гру вступив Шуст, але забрати м'яч зумів лише з другої спроби. Ці два випади помітно збили наступальний запал лучан, і півтайму команди провели у рівній боротьбі, в якій було більше саме боротьби, а не гри. Зрештою, господарі поля за 45 хвилин таки створили один небезпечний момент. Під час подачі у штрафний майданчик гостей Діденко відскочив за спини захисникам «Говерли» і пробив у падінні через себе. М'яч розминувся з лівою «дев'яткою» воріт Бабенка.

Другий тайм матчу був зовсім не схожий на перший. «Волинь» просто задавила ужгородців пресингом та швидкими атаками. На 50-й хвилині перший сейв у цьому поєдинку видав Бабенко, потягнувши небезпечний удар Матея. Удар Політила на себе прийняла стійка, а пробити Кобахідзе з п'яти метрів в останній момент завадив захисник. Чим далі, тим жаркіше ставало біля воріт «Говерли». Ужгородці уже забули про контрвипади і почали грати на відбій. Тож оборона воріт Бабенка була організована більш ніж фундаментально. Часто саме оборонці «Говерли» приймали на себе небезпечні удари луцьких футболістів. Але навіть при відвертій грі на відбій моментів у «Волині» не меншало, та при цьому м'яч вперто не йшов у ворота. Фортуна була явно на боці гостей, і вони таки встояли. З позитиву щодо «Волині» слід сказати, що команда у другому таймі почала намацувати той футбол, який на початку сезону привів її на гору турнірної таблиці. Тож є надія, що у наступних матчах до підопічних Віталія Кварцяного повернуться й результати. Бо за останні три тури лучани набрали всього одне очко.

https://www.youtube.com/watch?v=HzlLeYUZJm8


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися