«Дніпро» у Франції «перевершив» усі сподівання
Спорт

«Дніпро» у Франції «перевершив» усі сподівання

6 листопада 2015, 03:02
0
0
Сподобалось?
0

Єдиний представник України у Лізі Європи - дніпропетровський «Дніпро» - продовжує перебувати в ігровій кризі. Команда Мирона Маркевича за два матчі так і не змогла підібрати ключів до воріт досить посереднього французького «Сент-Етьєна». А спроба взяти реванш у Франції за мінімальну домашню поразку обернулася ще більшою невдачею.

«Сент-Етьєн» - «Дніпро» - 3:0

Голи: 1:0 - Моне-Паке (39), 2:0 - Берич (52), 3:0 - Амума (62).

«Сент-Етьєн»: 16. Рюффьє, 19. Погба, 29. Клер, 32. Ассу-Екотто, 5. Пажо (6. Клеман, 70), 11. Ейсерік (8. Корньє, 80), 18. Лемуань, 24. Перрен, 9. Ру Нолан, 22. Монне-Паке (21. Амума, 62), 27. Берич.

«Дніпро»: 71. Бойко, 12. Лео Матос, 14. Чеберячко (19. Безус, 47), 44. Федецький, 23. Дуглас, 30. Папа Гуйе, 8. Едмар, 22. Томечак (24. Лучкевич, 64), 29. Ротань, 99. Матеус, 11. Селезньов (20. Бруно Гама, 77).

Якщо перший матч між цими командами був відверто нудний, то у франції футболісти «Сент-Етьєна» таки захотіли порадувати своїх уболівальників більш змістовним футболом. Господарі поля від перших і до останніх хвилин провели матч першим номером, зрідка поступаючись ініціативою дніпропетровцям.

Поклав початок побиттю «Дніпра» Монне-Паке. Він розіграв швидку стіночку з Беричем і майже з кута штрафного майданчика по-більярдному сильно увігнав м’яча під самісіньку дальню стійку. Ще до перерви на табло міг би світитися нічийний результат. Євген Седезньов у своєму стилі у боротьбі із захисником головою відправив м’яча у сітку воріт Рюффьє. Однак арбітрам здалося, що нападник порушив правила в атаці і чистий гол було відмінено. Прикро за Євгена Селезньова, який був чи не єдиним у складі «Дніпра», хто не заслуговував поразки. Його активність помітили й суперники, тож зовсім не жаліли в єдиноборства. У першому таймі оборонець «Сент-Етьєна» добряче врізав Євгену ліктем у голову. Наш форвард з півхвилини перебував у напівпритомному стані і намагався вхопитися то за гравців своє команди то за лікарів, щоб встояти на ногах. Селезньов продовжив гру, але у другому таймі йому знову дісталося, та так, що нападника «Дніпра» забрали з поля на ношах.

Господарі поля у другому таймі остаточно добили команду Маркевича. Спершу двоє центральних захисників «Дніпра» просто прогавили Берича, який замикав простріл з флангу з-за їхніх спин. А третій гол багато в чому вийшов випадковим. Затяжна атака французів супроводжувалася цілою серією вдалих рикошетів аж поки м’яч не потрапив на ногу Амума, і той відправив його у ворота Бойка.

У другому матчі групи «Лаціо» на виїзді здолав «Русенборг» з рахунком 2:0.

Після двох поразок від французів шанси «Дніпра» вийти у плей-офф мінімальні. Тим більше, що гра команди не вражає, а підсилення чекати немає звідки.

https://www.youtube.com/watch?v=p1GfazhpYZQ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися