Неймовірно драматичний поєдинок «Шахтаря» і «Реала»
Спорт

Неймовірно драматичний поєдинок «Шахтаря» і «Реала»

26 листопада 2015, 02:12
0
0
Сподобалось?
0

Донецький «Шахтар» у Львові приймав «Реал» уже не маючи шансів на вихід у раунд плей-офф Ліги Чемпіонів, бо у паралельному поєдинку групи «ПСЖ» у Швеції знущався над «Мальме» і переміг з рахунком 5:0, ставши недосяжним для українського клубу. Та й сама гра з мадридцями спершу складалася дуже й дуже не вдало для донеччан, але останні хвилини поєдинку змусили львівську публіку буквально стояти на вухах.

«Шахтар» – «Реал» – 3:4

Голи: 0:1 – Роналду (18), 0:2 – Модрич (50), 0:3 – Карвахаль (52), 0:4 – Роналду (70), 1:4 – Алекс Тейшейра (77 – з пенальті), 2:4 – Дентіньо (83), 3:4 – Алекс Тейшейра (88).

«Шахтар»: 30. П'ятов, 6. Степаненко, 8. Фред, 10. Бернард, 11. Марлос (28. Тайсон, 62), 14. Кобін, 18. Ордець, 21. Гладкий (19. Феррейра, 74), 29. Алекс Тейшейра, 44. Ракицький, 66. Азеведо (9. Дентіньо, 64).

«Реал»: 13. Касілья, 2. Варан (23. Даніло, 32), 3. Пепе, 6. Начо, 7. Роналду, 11. Бейл (9. Бензема, 71), 14. Каземіро, 15. Карвахаль, 16. Ковачич, 19. Модрич (8. Кроос, 62), 22. Іско.

Однозначним фаворитом поєдинку був «Реал», який бореться за перше місце у групі. Перевага іспанської команди у першому таймі не була тотальною, але достатньою, щоб забезпечити потрібний результат. Всю гру мадридців практично на двох зробили Гарет Бейл та Криштіану Роналду. Цей дует організував і перше взяття воріт. Бейл продерся флангом у карний майданчик і перекинув м’яч через П'ятова на дальню стійку, Роналду ж замкнув подачу головою. За рахунку 0:1 «гірники» спробували відігратися, але у підопічних Луческу попереду був повний штиль, важко пригадати бодай якийсь небезпечний момент. А початок другого тайму став просто плачевним для «Шахтаря». Швидка контратака мадридців на 50-й хвилині призвела до голу Модрича. Асистував йому Роналду. Також португалець взяв участь в організації третього взяття воріт. Хоча більша частина заслуги належить все ж Карвахалю, проте саме Роналду віддав йому останній пас.

Тільки після цього у «Шахтаря» виник перший справжній момент. Гладкий виграв верхову боротьбу у Начо і зовсім трошки не влучив у дальній від Касільї нижній кут воріт. Але все у цьому матчі, як виявилося пізніше, тільки починалося. На 70 хвилині гості відірвалися у рахунку до непристойності. Знову спрацювала зв’язка Бейл-Роналду. Валієць віддав пас, а португалець двічі пробивав по воротах – вдруге уже по порожніх і не схибив. За рахунку 4:0 гравці «Реала» вирішили, що справу свою уже зробили, а дарма. Оскільки комбінаційний футбол у команди Луческу не йшов, Тайсон вирішив самотужки пройти до воріт Касільї. Протягнувши м’яча ще зі своєї половини поля бразилець вдало підставився під фол у штрафному майданчику «Реала» і арбітр без вагань вказав на 11-метрову позначку. Вирок виконав Тейшейра. Хоча гандикап у мадридців лишався дуже солідний, ноги у них чомусь задрижали, а «Шахтар» нарешті включився на повну. На 83 хвилині Дентіньо заніс м’яч грудьми у ворота суперника після скидки головою від Степаненка – 2:4. Зовсім уже запахло смаленим для «Реала» за дві хвилини до завершення основного часу – Тейшейра з центру штрафної виконав удар на техніку у нижній кут і скоротив відставання до мінімуму. До маленького дива «Шахтарю» лишався всього лиш крок, але забракло часу.

https://www.youtube.com/watch?v=abuXvINbI7Y


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися