«Волинь» на виїзді здолала «Дніпро» і піде на канікули у зоні Ліги Європи
Спорт

«Волинь» на виїзді здолала «Дніпро» і піде на канікули у зоні Ліги Європи

5 грудня 2015, 22:55
0
0
Сподобалось?
0

Заключний матч року для двох дружніх команд був надзвичайно важливим. «Дніпру» перемога потрібна була, щоб у боротьбі за третє місце не пустити у відрив «Зорю», а «Волинь» разі здобуття трьох очок випереджала «Ворсклу» і поверталася б на у зону ліги Європи. Отож, зібравши усі наявні на кінець року резерви і залишки сил, суперники взялися виконувати кожен своє завдання.

«Дніпро» – «Волинь» – 0:1

Гол: 0:1 – Шарпар (85).

«Дніпро»: 71. Бойко, 8. Едмар, 10. Безус (24. Лучкевич, 61). 11. Селезньов, 12. Леонардо, 20. Бруно Гама, 23. Дуглас, 29. Ротань – к (6. Даніло, 46; 28. Шахов, 78), 30. Гуйе, 44. Федецький, 99. Матеус.

«Волинь»: 74. Кичак, 15. Жуніч, 13. Шабанов, 90. Богданов, 14. Польовий, 8. Політило – к, 4. Кравченко, 11. Шарпар, 10. Матей, 19. Кобахідзе (24. Горопевшек, 90+4), 89. Козьбан, (9. Мемешев, 65).

Як не дивно, на старті на старті м'яч засів у ногах футболістів «Волині». Лучани розігрували комбінації у доторк. Але ніякого зиску з того не мали. По такій грі дніпропетровці дуже швидко перехопили ініціативу і дали змогу голкіперу «Волині» показати усе, на що він здатен. Перший момент «Дніпра» на рахунку Селезньова. Євген головою пробивав і ловив на протиході Кичака, але Артем зумів дістати «круглого» з-під поперечки. Також Кичак «потягнув» три непростих удари від Селезньова, Бруно Гами та Безуса. Маленький Едмар безперешкодно бив головою після кутового і поцілив у стійку. Гол ніби назрівав, але «Волинь» у кінцівці тайму зібралася і відсунула гру на протилежну половину поля. З'явилися і перші удари у бік воріт Бойка.

У другому таймі Мирон Маркевич спробував оживити гру середньої лінії «Дніпра» і атаку. Але футболісти з лави запасних швидше послабали гру, ніж посилили. Маркевич, випустивши по перерві Даніло, зняв його з гри за 12 хвилин до фінального свистка. Серйозних небезпечних «Дніпро» у другому таймі не створив. «Волинь» теж не виблискувала в атаці, але успішно справлялася з грою у захисті й потрохи перевела її у центр поля, інколи організовуючи стрімкі контратаки. Вирішальним у матчі став епізод на 85-й хвилині. Лучани заробили кутовий, у штрафному майданчику «Дніпра» точилися справжні бої за позицію. Зрештою чи то Шарпар, чи то хтось із гравців «Дніпра» у запалі боротьби зрізав м'яч у ворота. Буквально одразу добити господарів поля міг Мемешев. Він вибігав на побачення з Бойком, але Дуглас, який перед тим і випустив Редвана, при значному відставанні таки зумів наздогнати хавбека лучан і вибити м'яч з-під його ніг.

Подвиги Артема Кичака у першому таймі дозволили лучанам перемогти за рахунок єдиного гола. У зимову відпустку лучани підуть на п'ятому місці і відстають від четвертого, де отаборився якраз «Дніпро», всього на одне очко.

https://www.youtube.com/watch?v=I_rdBGlSH2Q


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися