«Шахтар» попрощався з Лігою Чемпіонів
Спорт

«Шахтар» попрощався з Лігою Чемпіонів

9 грудня 2015, 16:34
0
0
Сподобалось?
0

Заключний матч донецького шахтаря у груповому етапі Ліги Чемпіонів був простою формальністю. І на жаль не тому, що «гірники» давно повирішували усі турнірні завдання, а тому що усі шанси пробитися у наступний раунд турніру були втрачені раніше, втішна ж путівка до Ліги Європи лежала у кишені. Не дуже злими у матчі виглядали і французи, бо уже не могли зрушити зі свого другого місця.

«ПСЖ» – «Шахтар» – 2:0

Голи: 1:0 - Моура (56), 2:0 - Ібрагімович (86).

«ПСЖ»: 16. Трапп, 4. Стамбулі, 5. Маркіньос, 20. Курзава, 32. Давід Луїс, 23. Ван дер Віль, 7. Лукас Моура (33. Нкунку, 87), 14. Матюіді (11. Ді Марія, 68), 25. Рабьо, 10. Ібрагімович, 22. Лавессі (9. Кавані, 68).

«Шахтар»: 32. Каніболоцький, 33. Срна, 5. Кучер, 44. Ракицький, 31. Ісмаілі, 6. Степаненко, 11. Марлос (74. Коваленко, 75), 29. Тейшейра, 8. Фред, 22. Едуардо (9. Дентіньо, 78), 28. Тайсон (10. Бернард, 69).

Враховуючи вищезгадані обставини, матч не носив дуже вже напруженого характеру. Парижани не грали на повну, а «Шахтар» все ж хотів на останок хоч трохи порадувати своїх уболівальників. І «Шахтар» заслужив принаймні на нічию. Проте клас парижан, які були вправнішими під час реалізації моментів, взяв своє.

Уже на 5-й хвилині «Шахтар» міг би бути попереду, якби Едуардо не проїхав повз м’яч, замикаючи подачу з флангу. Всі інші спроби акцентовано пробити по воротар Траппа блокувалися захисника, після чого м’яч ставав легкою здобиччю голкіпера. Найкращий момент «ПСЖ» у першому таймі створили Срна і Каніболоцький. Капітан «Шахтаря» дещо необачно віддав назад на воротаря, а той просто виклав м’яч під удар Ібрагімовичу. Форвард парижан обох пробачив, пробивши вище воріт.

Значно більше моментів було у другій половині матчу. «Шахтар» здебільшого пробував грати першим номером і напоровся на контратаку у на початку тайму. Випад «ПСЖ» влучним ударом з лінії штрафного майданчика завершив Моура. «Гірники» аж ніяк не хотіли поступатися і притисли суперника. Двічі футболісти «ПСЖ» виносили мֹ’яч з лінії власних воріт. Одного разу врятував свою команду форвард Ібрагімович, підставивши голову під потужний удар оборонця «Шахтаря» Ракицького. А наприкінці зустрічі Ібрагімович відзначився у більш звичній для себе ролі. Знову пішла стрімка контратака парижан, і Златан реалізував вихід на побачення з Каніболоцьким.

У паралельному матчі групи «А» у Мадриді «Реал» познущався над шведським «Мальме» – 8:0.

https://www.youtube.com/watch?v=XXQk-cMLUjU


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися