Прощальна перемога «Дніпра» у Лізі Європи
Спорт

Прощальна перемога «Дніпра» у Лізі Європи

11 грудня 2015, 02:55
0
0
Сподобалось?
0

Дніпропетровська команда закінчила рік на мажорній ноті, здобувши перемогу у заключному матчі групового етапу Ліги Європи. Однак навіть ця перемога вкотре підкреслила серйозні проблеми «Дніпра».

«Дніпро» - «Русенборг» - 3:0

Голи: 1:0 – Матеус (35), 2:0 – Матеус (60), 3:0 – Шахов (79).

«Дніпро»: 71. Бойко, 12. Лео Матос, 14. Чеберячко, 44. Федецький, 30. Папа Гуйе, 15. Чигринський, 8. Едмар, 20. Бруно Гама (Лучкевич 77), 28. Шахов (Безус 80), 7. Руїс Д.Х (Томечак 86)., 99. Матеус.

«Русенборг»: 1. Хансен, 3. Дорсин (Сетер 78), 16. Шельвік, 7. Йенсен, 19. де Ланлай (Конрадсен 67), 20. Сельнес, 21. Мідтше, 22. Свенссон Й., 10. Вільяльмссон, 15. Сьодерлунд, 23. Хелланн (Мікельсен 68).

Про значення матчу для суперників свідчить той факт, що обидві команди вийшли на поле без низки своїх лідерів. І «Дніпро», і «Русенборг» грали лише за престиж. Зберегти своє обличчя вдалося дніпропетровцям, хоча попри переконливий підсумковий результат, вже після першого тайму підопічні Маркевича могли поступатися з крупним рахунком. На старті матчу норвежці не реалізували 11-метровий, «зароблений» Папою Гуйе на Сьодерлунді. Удар Хелланна парирував Бойко, після чого м’яч влучив у поперечину і відскочив у поле. Потім просто неймовірний момент втратив уже сам Сьодерлунд – замикаючи класний простріл з флангу, він просто пхнув м’яча у руки голкіперу «Дніпра». Ще разочок Бойко виручив свою команду після пострілу Сьодерлунда з-за меж штрафного майданчика. Підопічні ж Маркевича реалізували єдиний свій момент за 45 хвилин. Котратаку «Дніпра» класним фінтом, а потім таким же класним ударом завершив Матеус.

Цей гол помітно зламав «Русенборг», і у другому таймі скандинави уже були не ті. «Дніпро» ж закріпив перевагу дуже швидко. Спершу Матеус поцілив у поперечку, перекидаючи Хнасена, а вже у наступній атаці переграв його з близької відстані. Довершив перемогу «Дніпра» Шахов. Тут не обійшлося без помилки голкіпера «Русенборга», який занадто м’яко поставив руку під удар, і м’яч парашутом залетів йому за спину прямо у ворота.

В іншому матчі «Сент-Етьєн» і «Лаціо» зіграли унічию 1:1. «Дніпро» набрав у групі 7 очок, і поступився двома пунктами французам, котрі фінішували другими.

Навесні боротьбу у Лізі Європи продовжить тепер лишень «Шахтар», який «кваліфікувався» з Ліги Чемпіонів. На жаль, «гірники» потрапили до числа «несіяних».

https://www.youtube.com/watch?v=CohEUdL9Ejg


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися