«Шахтар» не втримав перемогу над «Севільєю» у півфіналі Ліги Європи
Спорт

«Шахтар» не втримав перемогу над «Севільєю» у півфіналі Ліги Європи

29 квітня 2016, 01:57
0
0
Сподобалось?
0

Донецький клуб у цьому матчі міг як забезпечити собі непоганий гандикам перед грою-відповіддю, так і поховати свої шанси, хоча нині вони й так лишилися не дуже великі.

«Шахтар» – «Севілья» – 2:2

Голи: 0:1 – Вітоло (6), 1:1 – Марлос (23), 2:1 – Степаненко (35), 2:2 – Гамейро (82 – з пенальті).

«Шахтар»: 30. П'ятов, 5. Кучер, 6. Степаненко, 11. Марлос (10. Бернард, 90+2), 17. Малишев, 19. Феррейра (22. Едуардо, 90+1), 28. Тайсон (7. Веллінгтон Нем, 90+1), 31. Ісмаїлі, 33. Срна, 44. Ракицький, 74. Коваленко.

«Севілья»: 31. Сорія, 3. Рамі, 4. Крихов'як, 6. Даніел Каррісу, 9. Гамейро, 15. Н'Зонзі, 18. Ескудеро, 19. Банега, 20. Вітоло, 22. Коноплянка (7. Крон-Делі, 59; 23. Коке, 72), 25. Маріано Феррейра.

Практично в оптимальному складі підійшли «гірники» до цієї гри, та й настрій був бойовий. Психологічно підопічні Мірчі Луческу уже «звільнилися» від внутрішнього чемпіонату, тож тепер усі сили можуть витратити на фініш у Лізі Європи.

Але матч почався вкрай невдало від гірників. Одну з контратак на перших же хвилинах іспанці легко перетворили на гол. Гамейро пасом із глибини відрізав практично увесь захист «Шахтаря». В результаті Вітоло опинився один на один з Ракицьким, якого легко розкрутив і обійшов, а тоді поміж ніг «пробив» П’ятова. Гол дещо пригальмував «Шахтар», але все-таки не зупинив. Ближче до середини тайму донеччани розбігалися на повну. Тайсон, Срна і Марлос почали розривати захист севільців. Останній і зрівняв рахунок, реалізувавши вихід на побачення з воротарем. Результативну передачу на свій рахунок записав Ракицький. «Шахтар» продовжував тиск і заслужено вийшов вперед. Степаненко головою вколотив «гвіздок» у ворота «Севільї» після подачі кутового. Іспанці виглядали дуже погано, і як боксер після нокдауну, чекали сигналу на перерву.

На жаль, у другому таймі Мірча Луческу обрав уже дещо іншу тактику, більше розраховуючи на контратаки. Час від часу напівмоменти у «гірників» виникали, але завершити жоден не вдалося. Кінцівка тайму була уже за «Севільєю». Донеччани занадто глибоко сіли до своїх воріт. Результат не забарився. Спершу гості забили гол з офсайду, ще через трохи оборонець «Шахтаря» в останній момент виніс м’яча з лінії воріт. Зрештою Феррейра необережним підкатом у штрафному майданчику награв на 11-метровий. Гамейро не вигадував велосипеда, а пробив сильно і по центру, тоді як П’ятов гадав кути. Іспанці могли не обмежитись, ще як мінімум двічі уболівальникам «Шахтаря» довелося добряче похвилюватися. А вже у компенсований час у «гірників» відкрилося друге дихання і вони добряче полякали іспанців.

Гра вийшла веселою, але залишила куди більше приводів для радості «Севільї».

https://www.youtube.com/watch?v=LorPQlcxLug


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися