«Севілья» не пустила «Шахтар» у Лігу Європи
Спорт

«Севілья» не пустила «Шахтар» у Лігу Європи

6 травня 2016, 12:15
0
0
Сподобалось?
0

Іспанська «Севілья» продовжує оновлювати свої клубні рекорди в уже практично «своєму» турнірі – Лізі Європи. Андалузці – чотириразові володарі трофею, до того ж, вигравали його у двох попередніх сезонах. Цього сезону іспанці легко прибрали з дороги «Шахтар», і вп’яте стали фіналістами Ліги Європи.

«Севілья» – «Шахтар» – 3:1

Голи: 1:0 – Гаймеро (9), 1:1 – Едуардо (44), 2:1 – Гамейро (47), 3:1 – Маріано Феррейра (59).

«Севілья»: 31. Сорія, 2. Тремулінас (18. Ескудеро, 73), 3. Рамі, 4. Крихов'як, 6. Даніел Каррісу, 9. Гамейро (8. Іборра, 82), 15. Н'Зонзі, 19. Банега (14. Кристофоро, 89), 20. Вітоло, 23. Коке, 25. Маріано Феррейра.

«Шахтар»: 30. П'ятов, 5. Кучер, 6. Степаненко, 11. Марлос (7. Веллінгтон Нем, 84), 17. Малишев, 22. Едуардо (9. Дентіньо, 84), 28. Тайсон (10. Бернард, 76), 31. Ісмаїлі, 33. Срна, 44. Ракицький, 74. Коваленко.

Після результативної нічиєї 2:2 у Львові «Шахтар» мав показати неймовірний футбол в Іспанії, щоб здолати «Севілью». Але іспанці вкотре продемонстрували, що є досвідченими кубковими бійцями. Та й самі футболісти «Шахтаря» задали грі незручний сценарій. Помилка Малишева на початку матчу дозволила Гаймейро уже на старті зустрічі вивести «Севілью» вперед. Психологічно цей гол вбив «гірників», оговталися вони лише ближче до завершення тайму і отримали шанс зачепитися за гру. Швидка контратака донеччан була розіграна як по нотах. Справжнє мистецтво останнього пасу продемонстрував Марлос вивівши Едуардо на побачення з Сорією, а нападник «Шахтаря» не менш елегантно розібрався з голкіпером.

Маючи після першого тайму рахунок 1:1 підопічні Мірчі Луческу уже могли помріяти і про перемогу у двоматчевому протистоянні. Але другий тайм почався для української команди ще жахливіше, ніж перший. Гамейро забив уже на другій хвилині 45-хвилинки. Донеччани не знайшли у собі сил швидко виправити ситуацію, натомість господарі поля забезпечили собі комфортний рахунок. Маріона Феррейра ударом з середньої відстані переграв П’ятова. «Шахтар» нічим окрім грубості не відповідав, тож у другому таймі «гірники» хіба що нахапали «гірчичників».

«Севілья» цілком заслужено зіграє у фіналі Ліги Європи з англійським «Ліверпулем». Нагадаємо, що минулого сезону іспанці перемогли у вирішальному матчі турніру дніпропетровський «Дніпро».

https://www.youtube.com/watch?v=KB8Yl5589FM


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися