Албанія у меншості мінімально програла Швейцарії
Спорт

Албанія у меншості мінімально програла Швейцарії

11 червня 2016, 18:51
0
0
Сподобалось?
0

Албанія – Швейцарія – 0:1

Гол: 0:1 – Шер (5).

Албанія: 1. Беріша, 4. Хюсай, 5. Цана, 15. Маврай, 7. Аголлі, 13. Кукелі, 14. Т. Джака (20. Каче, 61), 21. Роші (16. Цікалеші, 74), 22. Абраші, 3. Леньяні, 10. Садіку (11. Гаші, 81).

Швейцарія: 1. Зоммер, 13. Родрігес, 2. Ліхштайнер, 20. Джуру, 22. Шер, 10. Г. Джака, 11. Бехрамі, 15. Джемаїлі (8. Фрай, 74), 23. Шакірі (16. Фернандес, 88), 18. Мехмеді (7. Емболо, 62), 9. Сеферович.

Вилучення: Цана (35 – друге попередження).

Спершу сценарій цього матчу був таким, як і передрікали фахівці. Швейцарці у ролі фаворита вели масштабний наступ на ворота Беріші. Нерви албанського голкіпера здали досить швидко. Під час подачі кутового воротар програв верхову боротьбу Шеру. Швейцарія повела в рахунку і продовжувала домінувати. Сеферович мав вихід сам на сам з голкіпером, але не реалізував його. Натомість лідер албанських атак теж не зміг переграти Зоммера у ще більш зручній ситуації. Момент, який, здавалося, остаточно зламає гру. Трапився на 35-й хвилині. Капітан албанців Цана, обороняючись на лінії штрафного майданчика зіграв рукою. Арбітр показав йому попередження, яке було для гравця другим. Тут же Джемаїлі міг виписати ще одне покарання албанцям за помилку капітана. Швейцарець виконав штрафний, призначений за фол Цана, і поцілив у стійку.

Другий тайм розпочався на зустрічних курсах, албанці ніби і не відчували того, що грають у меншості. На моменти Сеферофича та Шакірі, гостротою відповідав Садіку. Албанці билися до останнього і наприкінці матчу ледь не отримали з цього дивіденди. Гаші вийшов на побачення з Зоммером, але голкіпер врятував Швейцарію.

Ще одним цікавим моментом матчу стала участь у ньому двох рідних братів Джака, які виступали за різні команди. Таке на чемпіонатах Європи трапилося вперше.

Після першого туру у групі «А» лідирують Франція та Швейцарія, маючи в активі по 3 очки. Румуни та албанці поки що без залікових пунктів.

https://www.youtube.com/watch?v=M_TKWqd10lg


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися