Словаччина тріумфувала у матчі з Росією
Спорт

Словаччина тріумфувала у матчі з Росією

15 червня 2016, 21:07
0
0
Сподобалось?
0

Росія – Словаччина – 1:2

Голи: 0:1 - Вайсс (32), 0:2 - Гамшик (45), 1:2 - Глушаков (81).

Росія: 1. Акінфєєв, 2. Смольніков, 4. Ігнашевич, 5. Нойштедтер (8. Глушаков, 46), 9. Кокорін (15. Широков, 76), 10. Смолов, 13. Головін (11. Мамаєв, 46), 14. Березуцький, 17. Шатов, 21. Щенніков, 22. Дзюба.

Словаччина: 23. Козачик, 2. Пекарік, 3. Шкртел, 4. Дюріца, 7. Вайсс (18. Швенто, 72), 8. Дуда (11. Немец, 67), 15. Губочан, 17. Гамшик, 19. Куцка, 20. Мак (21. Дюріш, 80), 22. Печовськи.

Словацька збірна не надто зручний суперник для росіян. Цього разу словакам очки були потрібні більше. Це вони засвідчили своїми діями у першому таймі. У росіян гра натомість не пішла. Свою перевагу словаки втілили у голи у заключній частині першого тайму. Спершу Вайсс, одним фінтом пошивши у дурні одразу двох захисників, обвідним ударом переграв Акінфєєва. І просто шедевр вийшов у Гамшика. Класним ударом зірка словацької збірної послав м’яч з рикошетом від стійки у сітку воріт росіян. На початку другому тайму футболістам з РФ треба було переламувати гру, але це не дуже то й виходило. Але в якийсь момент словаки почали «підсідати» функціонально, і тут уже суперник отримав достатньо серйозний простір для маневрів. За останні 15 хвилин Словаччина могла не лише втратити перемогу, а й узагалі програти. Моментів у російської збірної не бракувало. Особливо погано словаки діяли у центральній зоні перед власним штрафним майданчиком, дозволяючи російським футболістам раз-по-раз бити по воротах. Як би на місці Росії була команда з більш класними футболістами у групі атаки, то підсумок зустрічі був би інший. А так команда Леоніда Слуцького спромоглася забити лише одного разу, і значно погіршила своє становище у турнірній боротьбі.

https://www.youtube.com/watch?v=ttQBhlTpzBo


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися