Угорщина поки-що головна сенсація турніру
Спорт

Угорщина поки-що головна сенсація турніру

18 червня 2016, 22:57
0
0
Сподобалось?
0

Ісландія – Угорщина – 1:1

Голи: 1:0 – Г. Сігурдссон (39 – з пенальті), 1:1 – Севарссон (88 – автогол).

Ісландія: 1. Халльдоурссон, 2. Б. Севарссон, 6. Р. Сігурдссон, 7. Гудмундссон, 8. Б. Б'ярнасон, 9. Сігторссон, 10. Г. Сігурдссон, 14. Арнасон, 15. Бьодварссон, 17. А. Гуннарссон, 23. А. Скуласон.

Угорщина: 1. Кірай, 2. Ланг, 4. Кадар, 20. Гузмич, 7. Джуджак, 8. Надь, 10. Гера, 15. Кляйнхайслер, 18. Штибер, 19. Пріскін, 23. Юхаш.

Збірна Угорщини достроково забезпечила собі вихід в 1/8 фіналу Євро-2016. Такий результат поки що можна вважати головною сенсацією континентальної першості.

У цьому матчі кожна з команд грала так, як звикла. Ісландці не цуралися діяти «другим номером», а угорці багато атакували, правда завершальна стадія атак дуже кульгала. Тож скандинави атакували рідше, але гостріше. А рахунок у матчі був відкритий після сумнівного рішення російського арбітра Сєргєя Карасьова. Він призначив 11-метровий у моменті, коли голкіпер угорців Кірай зіштовхнувся з ісландцем, якого навіть не бачив, ведучи боротьбу за м’яч з іншим футболістом.

У другому таймі гра протікала за тим же сценарієм. Угорці багато атакували, але були беззубими в завершальній стадії. Та все ж своїм старанням і бажанням відігратися вони таки задобрили футбольну Фортуну. Одна з атак угорців завершилася авто гол Севарссона.

https://www.youtube.com/watch?v=NyL6cJbaR1M


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися