Франція виграла групу «А»
Спорт

Франція виграла групу «А»

20 червня 2016, 09:23
0
0
Сподобалось?
0

Швейцарія – Франція – 0:0

Швейцарія: 1. Соммер, 13. Родрігес, 20. Джуру, 22. Шьор, 2. Ліхтштайнер, 10. Джака, 11. Бехрамі, 15. Джемаілі, 23. Шакірі (16. Фернандес, 79), 7. Емболо (9. Сеферович, 74), 18. Мехмеді (6. Ланг, 86).

Франція: 1. Льоріс, 3. Евра, 4. Рамі, 19. Санья, 21. Кошельни, 6. Кабай, 7. Грізманн (14. Матюіді, 77), 15. Погба, 18. Сіссоко, 20. Коман (8. Пайе, 62), 10. Жиньяк.

Хоча після фінального свистка на табло так і залишилися «сухі» нулі, матч був дуже цікавим. Жодна з команд не грала на нічию, хоча вона, за великим рахунком, задовольняла обох суперників. Швейцарці, правда, не проти були посісти перше місце у групі «А», тому й грали першим номером. У їхніх атаках все чудово складалося до штрафного майданчика французів, а от із завершальним акордом – біда. Швейцарці не мають справжнього забивного форварда, ця проблема переслідувала команду країни банків у всіх попередніх матчах. Отож збірна Швейцарії створила мінімальну кількість моментів поблизу воріт Льоріса. Одного разу голкіпера підстрахували оборонці. Могли швейцарці розраховувати й на пенальті, але словенський арбітр Дамір Скоміна не завжди помічав порушення правил з боку французів.

Господарі ж турніру в атаку бігали рідше, але ефективніше. Небезпека воротам швейцарців надходила від Поля Погба. Він кілька разів змусив добряче потрудитися Соммера. Один з ударів прийняла на себе хрестовина. Ближче до завершення поєдинку французи й взагалі перехопили ініціативу, а швейцарці воліли зберегти бодай нічийний результат. Ледь не вирвав перемогу для Франції герой попередніх матчів Дмітрі Пайє. Він в один доторк завершував одну зі швидких контратак своєї команди і потужно пробив у поперечину. Також Дмітрі гарно виконав небезпечний штрафний – бути б голу, але шлях м’ячу у ворота перекрив партнер Пайє по команді.

Нічийний результат приніс Франції сьоме очко і перше місце у групі, а Швейцарія набрала п’ять і гарантувала собі другу сходинку.

https://www.youtube.com/watch?v=kuSCunO-ooc


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися