Драгович не зміг зіпсувати ісландську казку
Спорт

Драгович не зміг зіпсувати ісландську казку

22 червня 2016, 23:42
0
0
Сподобалось?
0

Ісландія – Австрія – 2:1

Голи: 1:0 – Бьодварссон (18), 1:1 – Шопф (60), 2:1 – Траустасон (90+4).

Нереалізований пенальті: Драгович (37).

Ісландія: 1. Халльдоурссон, 2. Б. Севарссон, 6. Р. Сігурдссон, 7. Гудмундссон (5. Інгасон, 86), 8. Б. Б'ярнасон, 9. Сігторссон (21. Траустасон, 80), 10. Г. Сігурдссон, 14. Арнасон, 15. Бьодварссон (18. Е. Б'ярнасон, 71), 17. А. Гуннарссон, 23. А. Скуласон.

Австрія: 1. Альмер, 3. Драгович, 4. Гінтереггер, 5. Фухс, 6. Ільсанкер (21. Янко, 46), 7. Арнаутович, 8. Алаба, 14. Баумгартлінгер, 15. Прьодль (18. Шопф, 46), 17. Кляйн, 20. Забітцер (22. Янчер, 78).

Моментів у матчі команди створили не багато, проте гра тримала вболівальників у напрузі до останніх секунд. Класно розпочали гру ісландці. Гудмундссон з пристойної відстані потужно всадив м’яча у поперечину. Першу гольову комбінацію скандинави почали з вкидання аута. Бьодварссон розібрався із захисниками і пробив у падінні у протихід Альмеру. Це все, що створили ісландці у першому таймі.

Австрійці мали нагоди відігратися ще до перерви. Ледь не «наварив» поблизу власних воріт Халльдоурссон, подарувавши м’яч гравцю збірної Австрії прямо у воротарському майданчику. Австрієць не зміг обробити «круглого» і випустив його за межі поля. Втім найкращий шанс був у київського динамівця Драговича. Він пробивав 11-метровий і влучив у штангу.

Уже у другому таймі надію всім австрійцям подарував Шопф, сильно зігравши індивідуально. За нічийного рахунку австрійці влаштували облогу воріт ісландців. Здавалося, скандинави уже не мають сил навіть на контратаки і просто тримаються хоча б за наявний результат. Але на четвертій компенсованій хвилині ісландці розігнали швидку контратаку. Три гравці ісландської збірної вибігли проти двох австрійців і Траустасон розстріляв ворота Альмера.

Перемога ісландців на останніх секундах перетасувала усю колоду у групі «F». Скандинави наздогнали за очками угорців і посіли у групі друге місце. А збірна Португалії з трьома нічиїми стала лише третьою.

https://www.youtube.com/watch?v=fYjCEaJ48gY


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися