Вольова перемога господарів
Спорт

Вольова перемога господарів

27 червня 2016, 02:07
0
0
Сподобалось?
0

Франція – Ірландія – 2:1

Голи: 0:1 – Бреді (3 – з пенальті), 1:1 - Грізманн (58), 2:1 - Грізманн (62).

Франція: 1. Льоріс, 3. Евра, 4. Рамі, 19. Санья, 21. Кошельни, 7. Грізманн, 13. Канте (20. Коман, 47, (18. Сіссоко, 90+2)), 14. Матюіді, 15. Погба, 8. Пайе, 9. Жиру (10. Жиньяк, 74)

Ірландія: 23. Рендолф, 2. Коулман, 5. Кіог, 12. Даффі, 17. Ворд, 8. Маккарті (20. Хулахан, 72), 11. Макклін (О`Ши, 69), 13. Хендрік, 9. Лонг, 19. Бреді, 21. Мьорфі (14. Волтерс, 65).

Вилучення: Даффі (66).

Початок зустрічі став справжнім шоком для французів. Уже на третій хвилині поєдинку італійський арбітр Нікола Ріцоллі не побоявся поставити 11-метровий у ворота господарів турніру. Хоча Поль Погба навряд чи фолив у штрафному майданчику. Льоріс свою команду врятувати не зміг. Бреді, який реалізував пенальті, майже цілу годину був національним героєм Ірландії. Британці утримували переможний рахунок до початку другого тайму. І навіть могли збільшити свою перевагу.

І тут свій герой з’явився у французів. Грізман за чотири хвилини перевернув усе з ніг на голову. Француз замкнув простріл Санья на 58-й хвилині, а на 62-й реалізував вихід на побачення з Рендолфом. Грізманн міг би ще записувати і записувати себе у протокол матчу, але жодної дуелі у Рендолфа він більше не виграв. Але на 66-й хвилині Грізманн таки остаточно закріпив перемогу своєї команди. Француз знову рвався на побачення з голкіпером, але на вході у штрафний майданчик його збив Даффі. Ірландець отримав червону картку, і на цьому боротьба припинилася. Перелічувати моменти господарів турніру немає сенсу їх було достатньо, щоб добитися найкрупнішого результату на Євро-2016. Але Рендолф зберіг честь Ірланлії. Заради справедливості слід додати, що французи та британці були не зовсім у рівних умовах. Господарі чемпіонату виступали у групі «А» і одними з перших завершили груповий турнір і мали достатньо часу відпочити, тоді як Ірландія завершувала груповий етап взагалі останньою важким поєдинком з Італією. Тож британцям відверто не вистачило свіжості в 1/8.

https://www.youtube.com/watch?v=pGnfMp1bPls


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися