Вельс поховав одного з претендентів на перемогу
Спорт

Вельс поховав одного з претендентів на перемогу

2 липня 2016, 02:01
0
0
Сподобалось?
0

Вельс – Бельгія – 3:1

Голи: 0:1 – Наінгголан (13), 1:1 – Вільямс (30), 2:1 – Робсон-Кану (54), 3:1 – Воукс (86).

Вельс: 1. Хеннессі, 2. Гантер, 3. Тейлор Н., 4. Девіс Б., 5. Честер, 6. Вільямс Е., 7. Аллен, 9. Робсон-Кану (18. Воукс, 80), 10. Ремзі (19. Коллінз, 90), 16. Ледлі (8. Кінг, 77), 11. Бейл.

Бельгія: 1. Куртуа, 2. Алдервейрелд, 15. Денайер, 16. Меньє, 21. Лукаку Д. (14. Мертенс, 73), 4. Наінгголан, 6. Вітсель, 7. де Брюйне, 11. Феррейра-Карраско (8. Феллаіні, 47), 10. Азар, 9. Лукаку Р. (22. Батшуаї, 83).

Бельгійців називали одним з найреальніших претендентів на перемогу у турнірі, проте свою реальну силу команда Марка Вільмотса демонструвала лише епізодами. Матч з британцями став одним з тих, де цієї реальної сили не було помітно.

Початок зустрічі був за бельгійцями. Потужні атаки інколи викликали справжні пожежі у штрафному майданчику британців. «Гасити» їх валійцям доводилося ледь не усією командою. Але уникнути швидкого гола таки не вдалося. Наінгголан забив потужним ударом з середньої відстані. Проте забитий м’яч надто вже заспокоїв команду Вільмотса. Бельгійці перейшли до гри на контратаках, в якій почувалися більш комфортно. Однак збірна Вельсу, отримавши ініціативу, практично не давала шансів супернику. Натомість британці зрівняли рахунок. Це Вільямс ударом головою пробив Куртуа.

Нічийний рахунок змусив бельгійців по перерві йти в атаку, але забити на старті другої 45-хвилинки вдалося валійцям. Робсон-Кану нехитрим фінтом прибрав одразу кількох бельгійських захисників і надіслав м’яча у сітку за спину Куртуа. Бельгія, поспішаючи відігратися, збилася на навіси та дальні удари. Коефіцієнт ефективності при цьому був близький до нульового. А от британці на останок ще й збільшили перевагу, забивши у контратаці.

Збірна Вельсу продовжила бити свої історичні досягнення і у півфіналі зіграє з мало видовищною збірною Португалії.

https://www.youtube.com/watch?v=C4O6chwHLA4


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися