Алогічний виліт чемпіонів світу
Спорт

Алогічний виліт чемпіонів світу

8 липня 2016, 11:14
0
0
Сподобалось?
0

Німеччина – Франція – 0:2

Голи: 0:1 – Грізманн (45+1 – з пенальті), 0:2 – Грізманн (72).

Німеччина: 1. Нойєр, 3. Гектор, 17. Боатенг (Мустафі 67), 4. Хеведес, 7. Швайнштайгер (Сане 79), 11. Дракслер, 14. Джан (Гьотце 77), 18. Кроос, 21. Кімміх, 8. Озіл, 13. Мюллер.

Франція: 1. Льоріс, 3. Евра, 19. Санья, 21. Косєльні, 22. Умтіті, 7. Грізманн (Кабай 90+1), 14. Матюіді, 15. Погба, 18. Сіссоко, 8. Пайє (Канте 73), 9. Жиру (Жиньяк 77).

Як це часто буває на таких турнірах, судді аж занадто лояльно ставляться до господарів чемпіонату. Щось подібне протягом усього Євро-2016 доводилося спостерігати й щодо збірної Франції. Явно засуджена не була жодна команда-суперник, проте німцям таки буде на що нарікати.

Другий півфінальний матч розпочався за сценарієм «Бундестіму». Підопічні Йоахіма Льова попри відчутні кадрові втрати практично увесь перший тайм просиділи на воротах Льоріса. Тільки на початку 45-хвилинки непоганий момент був у Пайє, але з його непростим ударом більш-менш спокійно впорався Нойєр. Німці ж атакували багато. Найбільше варіантів для взяття воріт було у Мюллера, але він свої можливості не використав, так само як і Швайнштайгер та Джан. Потенційно загрожував воротам Льоріса і Кроос. Його у штрафному майданчику не зовсім чисто вклав на газон Погба. Але цього арбітри не помітили. А ось у доданий до першого тайму час вгледіли досить сумнівну гру рукою Швайнштайгера у карному майданчику німців і призначили 11-метровий. Завдяки такому подарунку Грізманн забив гол «у роздягальню». Це був перший гол у ворота збірної Німеччини за весь турнір.

Жаль, але у другому таймі німці не змогли зібратися і відновити справедливість. «Бундестім» продовжував грати першим номером, але французи вже не дозволяли супернику багато створювати біля власних воріт. Французи ж вичікували свої шанси у контргрі, яка у них пішла дуже непогано. І знову свого дочекався Грізманн. Нойєр помилився під час гри на виході, й французу лишилося лише розстріляти ворота.

Це була серйозна заявка французів на фінал, але німці ще не здалися. Через дві хвилини Кімміх потужно пробивав по воротах Льоріса, за французів цього разу зіграла хрестовина. Кілька сантиметрів могли повернути інтригу у матч. Ще були шанси у Гьотце. Напруга біля воріт Льоріса трималася до останньої секунди. Але забити підопічним Льова так і не вдалося. Чемпіони світу залишили Євро.

10 липня у фіналі зустрінуться збірні Франції та Португалії. У команди Криштіану Роналду буде невеличка перевага над суперником – додатковий день відпочинку. Господарі ж турніру мають знайти додаткові фізичні резерви після важкої битви із німцями.

https://www.youtube.com/watch?v=3fYooVK756Q


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися