«Шахтар» почав новий євросезон з упевненої перемоги
Спорт

«Шахтар» почав новий євросезон з упевненої перемоги

27 липня 2016, 03:02
0
0
Сподобалось?
0

У вівторок донецька команда провела перший матч третього кваліфікаційного раунду футбольної Ліги Чемпіонів зі швейцарським «Янг Бойз». Як і попереднього року домашньою для «гірників» у Європі стала «Арена-Львів». Уболівальникам, які зібралися тут, «Шахтар» подарував достатньо яскраву перемогу, хоча міг зіграти ще краще.

«Шахтар» – «Янг Бойз» – 2:0

Голи: 1:0 – Бернард (27), 2:0 – Селезньов (75).

«Шахтар»: 30. П'ятов, 6. Степаненко, 8. Фред, 10. Бернард, 11. Марлос, 18. Ордець, 22. Едуардо (7. Селезньов, 71), 28. Тайсон (9. Дентіньо, 77), 31. Ісмаїлі, 33. Срна, 38. Кривцов.

«Янг Бойз»: 18. Мвого, 4. Вілотич, 6. Бертоне, 7. Сулеймані (22. Вютріх, 58), 8. Лецякс, 9. Герндт (31. Кубо, 48), 10. Раве, 21. Роша, 23. Саттер (3. Хадергьонай, 80), 35. Саного, 99. Оаро.

Вилучення: Вілотич (55).

Практично увесь матч, за виключенням перших 15 хвилин, пройшов під диктовку української команди. Лише на старті поєдинку швейцарці виглядали трохи пріоритетніше в атаці, але тільки візуально. Насправді футболісти «Янг Бойз» просто трохи побігали поблизу воріт «Шахтаря» і створили всього один гострий момент. Герндта вивели на ударну позицію, однак в ноги йому вчасно кинувся П’ятов. На цьому подвиги швейцарців у Львові закінчилися. «Шахтар» же атакував куди потужніше. Спершу «гірники» забили гол, який арбітри не зафіксували, через потенційну загрозу воротам від Тайсона, котрий перебував в офсайді. Ще один супер-шанс був у Марлоса, котрий закидав м’яча у порожні ворота над відіграним Мвого, проте свого воротаря підстрахував хтось із оборонців команди гостей. Але довго потужного тиску «Янг Бойз» не витримав. Зрештою Бернард таки відкрив рахунок у грі. І без того не маючи особливих шансів на порятунок вже на початку першого тайму гості опинилися взагалі у безнадійному становищі через вилучення Вілотича. Швейцарцям пощастило, що «Шахтар» грав обережно по рахунку і не створюючи багато моментів. Гольовий момент був знову у Марлоса – його удар прийняла на себе стійка.

Вже ближче до завершення ігрового часу гості такі надумали ризикнути і врятувати гру, за що практично одразу були покарані. «Шахтар» ніби по нотах розіграв контратаку, і пас Степаненка вивів Селезньова уже на порожні ворота, тож форварду «гірників» важко було схибити.

3 серпня «Шахтар» зіграє матч-відповідь у Швейцарії маючи достатню фору після гри у Львові.

https://www.youtube.com/watch?v=vb4ZwywKldk


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися