«Зоря» без шансів проти «Феєнорда»
Спорт

«Зоря» без шансів проти «Феєнорда»

21 жовтня 2016, 16:55
0
0
Сподобалось?
0

Матч проти «Феєнорда» видався поки що найгіршим для «Зорі» у цьогорічному розіграші Ліги Європи. Цього разу можна впевнено сказати, що луганчани поразки заслужили.

«Феєнорд» – «Зоря» – 1:0

Гол: 1:0 – Йоргенсен (55).

«Феєнорд»: 25. Джонс, 2. Карсдорп, 4. Конголо, 6. ван дер Гейден, 8. Ель-Ахмаді, 9. Йоргенсен (29. Крамер, 81), 10. Вілена, 14. Гюльден, 20. Тапія, 28. Тоорнстра, 33. Боттегін.

«Зоря»: 1. О. Шевченко, 3. Сіваков, 5. Гордієнко (8. Харатін, 65), 6. Каменюка, 7. Петряк (11. Пауліньо, 58), 9. Кулач (22. Любенович, 46), 10. Ліпартія, 12. Форстер, 20. Караваєв, 24. Гречишкін, 95. Соболь.

Голландці довели, що не випадково святкували перемогу над «Манчестер Юнайтед» у першому турі групового етапу. І тут головна заслуга тренерського штабу «Феєнорда» на чолі з Джованні ван Бронкхорстом. Господарі поля настільки чудово вивчили гру української команди, що практично повністю невілювали її козирі. Не було цього разу у підопічних Юрія Вернидуба швидких виходів в атаку, з нагнітанням чисельної переваги попереду. «Феєнорд» з перших хвилин систематично насідав на ворота Шевченка. Кілька разів голкіперу «Зорі» доводилося серйозно вступати у гру. Інколи просто щастило. Як, наприклад, у моменті, коли Гюльден з кількох метрів не влучив у ворота. Всі тактичні перестановки Юрія Вернидуба не давали результатів. І, нарешті, «Феєнорд» дочкався свого шансу. Біля власного штрафного майданчика «наварив» Сіваков. Спроба обіграти один в один Гюльдена Ясно була заявою, той у підкаті м’яча відібрав, заливши поза грою самого Сівакова та Каменюку, і прострілив в район 11-метрової позначки, де розібраний захист «Зорі» загубив Йоргенсена. У відчайдушному стрибку після удару останнього свою команду намагався врятувати Шевченко, але куля лише ковзнула по рукавичках. Більше голландці забити команді верни дуба не змогли. Але й «Зоря» не запропонувала чогось такого, щоб відігратися.

Тож після трьох турів «Зоря» з одним очком посідає останнє місце у групі «А». Лідерство тут має «Феєнорд» з шістьма очками, стільки ж у «Манчестер Юнайтед», який обіграв у третьому турі «Фенербахче» з рахунком 4:1.

https://www.youtube.com/watch?v=0hPXcZb7wIQ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися