Спорт

«Динамо» наступило на граблі «Шахтаря»

3 серпня 2017, 15:29
0
0
Сподобалось?
0

Столичне «Динамо» вилетіло із розіграшу Ліги Чемпіонів. Кияни не змогли подолати швейцарський бар’єр у третьому кваліфікаційному раунді турніру у вигляді «Янг Бойз». Нагадаємо, торік ця ж команда з Берна залишила без Ліги Чемпіонів «Шахтар».

«Янг Бойз» – «Динамо» – 2:0

Голи: 1:0 – Оаро (13 - з пенальті), 2:0 – Лотомба (90).

«Янг Бойз»: Вольфлі, Мбабу, Нуху, фон Берген – к, Беніто, Фасснахт (Сулеймані, 73), Соу (Лотомба, 85), Саного, Раве, Ассале (Нсаме, 73), Оаро.

«Динамо»: Коваль, Морозюк, Хачеріді, Віда, Кадар, Шепелєв (Корзун, 69), Сидорчук, Ярмоленко – к, Гонсалес (Кравець, 90), Гармаш (Буяльський, 84), Мбокані.

Корінь загального провалу «Динамо» слід шукати саме у домашній грі. Тоді, у другому таймі кияни не реалізували 5-6 реальних нагод для збільшення рахунку, та ще й дозволили швейцарцям реалізувати чи не єдиний їхній шанс. Після перемоги 3:1 і тренери, і гравці «Динамо» мали взяти до уваги прикрий досвід «Шахтаря», який легко здобувши перемогу вдома з рахунком 2:0 виглядав безпорадним у Берні. Чи то аналіз був проведений недостатній, чи то просто кадровий потенціал «Динамо» (тренерський або ігровий) не дозволив побудувати гру належним чином, але кияни, як і донеччани, у матчі-відповіді у Швейцарії виглядали хлопчиками для биття. Звичайно, можна все списувати на сумнівний пенальті у дебюті поєдинку. Але пропущений гол не був катастрофою, проте «Динамо» не показало ні характеру ні майстерності. За 90 хвилин кияни мали всього один момент – Ярмоленко не реалізував вихід на побачення з голкіпером «Янг Бойз». Натомість швейцарці мали моментів достатньо багато, тому-то гол на 90 хвилині ніяк не назвеш невезінням. Прикро хіба що за голкіпера «Динамо» Коваля, котрий не втримав м’яч у руках і випустив його у ворота. Бо до цього Максим зробив практично неможливе. Він своїми неймовірними сейвами ледь сам не затягнув динамівців у наступний раунд змагань.

Виліт з найсильнішого турніру для віце-чемпіона України все ще не смерть у єврокубках. Динамівці у якості «сіяних» зіграють у плей-офф Ліги Європи за вихід у груповий етап.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися