Україна перемогла Косово і наздогнала Хорватію
Спорт

Україна перемогла Косово і наздогнала Хорватію

7 жовтня 2017, 11:06
0
0
Сподобалось?
0

Україна на нейтральному полі у Албанії у відборі до ЧС-2018 обіграла збірну невизнаної републіки Косово і за тур до завершення групового відбіркового турніру ділить 2-3 місця з Хорватією.

Косово-Україна – 0:2

Голи: 0:1 – Пачарада (60 – автогол), 0:2 – Ярмоленко (87).

Косово: Уйкані – к, Мусоллі (Ф. Кастраті, 83), Крюезіу (Рашані, 53), Рашица, Халімі, Целіна, Ррахмані, Войвода, Мурічі (Нухіу, 70), Пачарада, Яшаніца.

Україна: Пятов, Хачеріді, Матвієнко, Ярмоленко, Коноплянка (Буяльський, 88), Кравець (Марлос, 46), Ротань – к (Степаненко, 63), Сидорчук, Караваєв, Гармаш, Ордець.

Українська збірна здобула дуже важливу перемогу у передостанньому турі відбору. Косовари зробили усе, щоб відібрати очки у нашої команди, обравши тактику гри в «автобус». Ешелонований захист на підступах до штрафного майданчика та у самому майданчику непогано тримався у першому таймі. Україна практично весь час була з м’ячем і атакували, проте моментів було обмаль. Уся загроза надходила з флангу, де діяв Євген Коноплянка. Єдиний стовідсотковий момент також був у нього. Удар Євгена прийняла на себе стійка, а на добиванні українці зіграли невдало.

У другому таймі албанці практично всією командою перемістилися у свій штрафний майданчик. Але занадто висока щільність в обороні зіграла з косоварами злий жарт. На 60-й хвилині після флангової подачі від Матвієнка м’яч буквально скакав по гравцях обох команд у штрафному майданчику аж поки Леард Пачарада не зрізав його у ворота. Косовари спробували якось посунути гру від власних воріт, але в атаці були безпорадними. Тому останнє слово було за нашою збірною. Під час розіграшу кутового Андрій Ярмоленко отримав скидку від Гармаша і впритул розстріляв ворота.

У паралельних матчах групи «І» Ісландія обіграла на виїзді Туреччину – 3:0, а Хорватія несподівано зіграла вдома внічию з Фінляндією – 1:1.

Становище команд: Ісландія – 19 очок, Хорватія і Україна – по 17, Туреччина – 14, Фінляндія – 8, Косово – 1.

9 жовтня відбудеться останній тур групового турніру. Україна прийматиме Хорватію. Це буде головна гра відбору для нашої команди, в якій українську збірну влаштує лише перемога.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися