Збірна України завершила рік вольовою перемогою
Спорт

Збірна України завершила рік вольовою перемогою

11 листопада 2017, 18:34
0
0
Сподобалось?
0

Збірна України з футболу зіграла останній матч року. На «Арені Львів» у товариській зустрічі синьо-жовта дружина помірялася силами зі Словаччиною.

Україна-Словаччина – 2:1

Голи: 0:1 – Штетіна (10), 1:1 – Ярмоленко (39), 2:1 – Коноплянка (54).

Україна: Пятов (Коваль, 46), Хачеріді (Шабанов, 81), Караваєв (Бутко, 63), Ордець, Соболь, Ротань, Малиновський (Шахов, 81), Марлос (Андрієвський, 77), Ярмоленко, Коноплянка (Мякушко, 90), Коломоєць.

Словаччина: Дубравка (Полачек, 46), Шкртел, Гіомбер (Сабо, 46), Шкриніар, Губочан, Штетіна (Лоботка, 46), Дуда, Руснак, Грошовськи, Гамшик (Беро, 64), Нємєц (Мак, 63)

Матч вийшов бойовим, хоч і був товариським. Загалом українці виглядали значно сильніше, але на початку матчу несподівано потрапили у скрутне становище через помилку Пятова. Голкіпер українців не зумів зафіксувати м’яч у руках після удару головою Гамшика і Штетіна з метра добив «круглого» у сітку. У цій ситуації допомогла надзвичайно потужна підтримка «Арени Львів». Підопічні Андрія Шевченка швидко оговталися і ще до перерви відігралися зусиллями Марлоса та Ярмоленка, а у другому таймі швидко вийшли вперед завдяки голу Коноплянки. Українці могли навіть розгромити суперника, але реалізація підкачала. Через це словаки навіть мали шанс «відскочити», але на щастя для Пятова після класного удару Грошовськи м’яч поцілив у поперечину.

У матчі з перемінним успіхом за Україну дебютували одразу четверо новачків. Зокрема вийшов на поле у другому таймі і екс-гравець «Волині» Артем Шабанов. Він навіть мав хорошу нагоду відзначитись, але не зумів замкнути фланговий простріл.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися