«Зоря» у меншості відстояла нічию з «Лейпцигом»
Спорт

«Зоря» у меншості відстояла нічию з «Лейпцигом»

24 серпня 2018, 10:10
0
0
Сподобалось?
0

Жереб від самого початку обрав для луганської «Зорі» непростий шлях до групового етапу Ліги Європи. У попередньому кваліфікаційному раунді команда Юрія Вернидуба на характері вибила з турніру досвідченого єврокубкового бійця – португальську «Брагу». Але у плей-офф кваліфікації луганчани отримали ще одного вищого за класом суперника – РБ «Лейпциг» з німецької бундесліги.

«Зоря»-РБ «Лейпциг» – 0:0

«Заря»: Феліпе, Сваток, Харатін, Хомченовський (Кабаєв, 59), Михайличенко, Вернидуб, Лєднєв, Тимчик, Караваєв (Гордієнко, 83), Ратао (Кочергін, 57), Сілас.

РБ «Лейпциг»: Мвого, Сараччі, Орбан, Конате, Вернер, Ільсанкер, Брума, Кунья (Поульсен, 72), Мюкілє (Форсберг, 62), Лаймер (Клостерманн, 80), Демме.

Вилучення: Лєднєв (17).

«Зоря» традиційно розпочала матч без страху перед серйозним суперником і вже на старті могла вийти вперед. Ратао небезпечно пробив по воротах німців. Голкіпер впорався, але навряд чи зміг би врятувати свою команду, якби м’яч трохи підправив Караваєв, якому забракло буквально з десяток сантиметрів. Гості відповіли подвійним шансом від Вернера та Демме. Гра тривала на зустрічних курсах, але на 17-й хвилині стався епізод, який остаточно змінив розклад сил на користь німців. Сараччі порушив правила проти Лєднєва, а наш футболіст нервово відмахнувся ногою. Порушник-провокатор ніби смертельно поранений рухнув на газон, а футболіст «Зорі» отримав пряму червону картку. Гра аж до фінального свистка носила односторонній характер. Інколи луганчанам вдавалося відсунути гру до воріт суперника, хай і без гостроти, але бувало й так, що навіть центр поля «Зоря» не могла перейти. У німців гольових моментів було вдосталь. Луганчанам лише лишалося терпіти і триматися, аби не втратив сенс матч-відповідь. Характер підопічних Юрія Вернидуба вкотре взяв гору, і вони вбігли нульову нічию.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися