«Шахтар» з Ліги Чемпіонів перемістився у Лігу Європи
Спорт

«Шахтар» з Ліги Чемпіонів перемістився у Лігу Європи

13 грудня 2018, 09:37
0
3
Сподобалось?
3

У заключному матчі групового турніру «Шахтар» у Києві приймав прямого конкурента у боротьбі за другу путівку у раунд плей-офф французьким «Ліоном».

«Шахтар»-«Ліон» – 1:1

Голи: 1:0 – Мораес (22), 1:1 – Фекір (65).

«Шахтар»: П’ятов, Кривцов, Хочолава (Бутко, 46), Матвієнко, Степаненко, Коваленко (Кайоде, 83), Тайсон, Марлос, Майкон, Ісмаілі, Мораес (Болбат, 87).

«Ліон»: Лопеш, Денайер, Марсело, Ауар, Траоре (Ндомбеле, 72), Депай (Дембеле, 80), Фекір (Дюбуа, 89), Марсал, Менді, Тете, Люка Тусар.

Перед цим поєдинком «Ліон» мав 7 очок, а «Шахтар» 5. Тож «гірників» влаштовувала виключнол перемога, а гостей влаштовувала нічия. Краще зі своїм завданням впоралися французи. Більше того, саме «Шахтар» має раді нічийному результату, бо гості за сценарієм матчу заслуговували на більше. Донеччани втілили у гол перший же свій небезпечний момент. Ісмаілі коротким пасом у штрафному майданчику французів знайшов Мораеса, Жуніор правою ногою встиг зупинити м’яч, а лівою відправив його у дальній кут повз Лопеша. Це практично усе, що вдалося в атаці донеччанам у першому таймі. Французи ж мали гольові моменти і до пропущеного гола, і після. Особливо «пекельними» для уболівальників «Шахтаря» були компенсовані до першого тайму дві хвилини. За цей короткий відрізок часу м’яч міг тричі побувати у сітці воріт П’ятова. На жаль, тенденції у грі не змінилися і після перерви. «Ліон», який на той момент залишався поза Лігою Чемпіонів, демонстрував, що він більш достойний іти далі. Гості спершу забили з офсайду, а потім Фекір записав на свій рахунок і чистий гол – у боротьбі з двома захисниками він зміг виконати обвідний удар у «дев’ятку». Лише наприкінці матчу «Шахтар» спробував вирвати перемогу, але ця спроба не була достатньо переконливою. «Ліон» заслужено продовжить грати у Лізі Чемпіонів, а «Шахтар» посів третє місце у групі «F» і навесні спробує підкорити другий Лігу Європи.

У паралельному матчі фаворит квартету «Манчестер Сіті» не без проблем розібрався з аутсайдером німецьким «Хоффенхаймом» – 2:1.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися