«Динамо» закінчило груповий етап Ліги Європи поразкою від аутсайдера
Спорт

«Динамо» закінчило груповий етап Ліги Європи поразкою від аутсайдера

14 грудня 2018, 17:13
0
0
Сподобалось?
0

Завершився груповий етап футбольної Ліги Європи. «Динамо» і «Ворксла» також зіграли свої заключні матчі.

«Динамо»-«Ворскла» – 0:1

Гол: 0:1 – Долежал (10).

«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Миколенко, Бурда, Кадар, Шепелєв, Циганков, Сидорчук, Шапаренко (Цитаішвілі, 60), Вербич, Бєсєдін (Дуелунд, 66; Андрієвський, 75).

«Яблонець»:  Груби, Голеш, Ганоушек, Говорка, Лісхка, Кратохвіл (Бржечка, 89), Травнік, Хюбшман, Долежал, Храмоста (Акоста, 70), Йовович (Соболь, 79).

Цей матч не вирішував нічого для «Динамо», адже кияни достроково завоювали перше місце у групі «К», а чехи вже втратили шанси на вихід у плей-офф. Тож обом командам потрібно було шукати якусь додаткову мотивацію. Можливо, вищою вона була у гравців «Яблонця», які мали борг перед своїми уболівальниками й хотіли здобути першу перемогу у груповому етапі Ліги Європи. Перший тайм абсолютно був за чехами. Вже на 10-й хвилині Долежал забив головою після подачі кутового. Буквально через кілька хвилин Долежал заробив 11-метровий для своєї команди – його грубо збив у штрафному голкіпер киян Бущан. Проте арбітр матчу вгледів у цьому епізоді симуляцію, чим викликав щире здивування навіть у футболістів «Динамо».

У другому таймі головний тренер киян Олександр Хацкевич нарешті дав можливість зіграти молодим. Команди зіграли від атаки. Першим номером грали динамівці, але не реалізували своїх 3-4 непоганих моменти. Такою була єдина поразка «Динамо» у груповому турнірі Ліги Європи.

«Спортинг»-«Ворскла» – 3:0

 Гол: 1:0 – Монтеро (17), 2:0 – Луіш (35), 3:0 – Далку (44 – автогол).

 «Спортинг»: Сален, Рістовськи (Коррейя, 64), Коатес, Пінту, Акунья, Петрович, Луіш, Фернандеш (Паш, 73), Кабрал, Мане, Монтеро (Маркеш, 59).

 «Ворскла»: Ткаченко, Пердута, Далку (Коломоєць, 46), Чижов, Саків, Скляр, Артур (Кане, 77), Чеснаков – к, Ребенок, Габелок, Карека (Сергійчук, 68).

Цей матч також не вирішував нічого для команд, тільки тут саме український клуб виступав абсолютним аутсайдером. Португальці розібралися з командою Василя Сачка ще у першому таймі. Захист полтавської команди виглядав безпорадним, третій авто гол від Далку лише підтвердження цьому. У другому таймі команди догравали матч, і «Ворсклі» пощастило, що господарі поля не збільшили рахунок до непристойності.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися