«Динамо» досягло межі своїх можливостей у Лізі Європи
Спорт

«Динамо» досягло межі своїх можливостей у Лізі Європи

8 березня 2019, 08:47
0
0
Сподобалось?
0

У нинішньому сезоні в України залишився єдиний представник у футбольних євро кубках – це столичне «Динамо». Однак його шлях у Лізі Європи також наближається до завершення. Адже подолати в 1/8 фіналу англійський «Челсі» для теперішнього «Динамо» – завдання просто фантастичне.

«Челсі» – «Динамо» – 3:0

Голи: 1:0 – Педро (17), 2:0 – Вілліан (65), 3:0 – Хадсон-Одоі (90).

«Челсі»: Кепа, Алонсо, Луіс, Крістенсен, Дзаппакоста, Ковачич, Жоржиньо (Канте, 62), Барклі (Лофтус-Чік, 62), Вілліан (Хадсон-Одоі, 78), Жиру, Родрігес.

«Динамо»: Бойко, Миколенко, Шабанов, Бурда, Кендзьора, Шепелєв, Сидорчук, Буяльський (Сідклей, 71), Шапаренко, Циганков, Русин (Гармаш, 66).

Перший матч у Лондоні кияни проводили з кадровими проблемами, проте і господарі поля зіграли не оптимальним складом – частині гравців дали можливість відпочити. Попри це різниця у рівні і класі команд була дуже помітна. За весь матч кияни завдали один лише удар у площину воріт суперника, та й то Сидорчук несильно пробивав метрів з 30, що не становило ніякої загрози воротам. Ще динамівці після першого пропущеного гола могли розраховувати на пенальті у ворота «Челсі» за гру рукою Алонсо, проте суддівська бригада цей епізод проігнорувала.

Розгромний рахунок лондонці могли оформити ще у першому таймі. Динамівці інколи навіть перехоплювали ініціативу, але абсолютна беззубість в атаці зводила на нуль усі старання. Навряд чи щось кардинально зміниться й у матчі-відповіді, тож відіграти три м’ячі по такій грі неможливо. Тому залишається подякувати киянам за те, що змогли пройти хоча б до цієї стадії турніру.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися