Спорт

"Шахтар" і "Динамо" зіграли внічию

22 травня 2019, 22:21
0
0
Сподобалось?
0

Матч донецького «Шахтаря» та київського ї «Динамо» пройшов 22 травня на ОСК «Металіст» у Харкові. Команди обмінялися голами, зігравши внічию в останньому класичному дербі у цьому сезоні – 1:1. Однак «Шахтар» забезпечив собі чемпіонство ще у минулому турі, мінімально обігравши «Зорю».

Про це пише ІА Волинські новини.

Забезпечивши собі чемпіонство, тренерський штаб «гірників» вирішив виставити на цей поєдинок напіосновний склад. Натомість динамівці виставили основу, зокрема, з перших хвилин грав форвард Бєсєдін, який відновився після травми.

Рахунок у матчі на 37 хвилині відкрило «Динамо». Фернандо збив Циганкова у власному карному майданчику – суддя вказав на одинадцятиметров позначку. До точки підійшов той же Циганков та пробив в лівий нижній кут воріт Пятова – 0:1.

Відзначимо, що наприкінці першого тайму для киян сталася неприємність – арбітр показав другу жовту картку центр беку Шабанову, вигнавши його з поля.

Вже на початку другого тайму, на 50 хвилині, донеччани рахунок зрівняли: Тете, увірвавшись до штрафної динамівців, отримав пас від Кайоде та пробив у дальній кут – 1:1

А на 63 хвилині арбітр урівняв склади, продемонструвавши другий гірчичник Хочолаві за гру рукою.

У додатковий час донеччани могли вирвати перемогу, однак Тете з кількох метрів якимось чином пробив у стійку, подарувавши «Динамо» нічию. "Шахтар", який у минулому турі достроково виграв чемпіонський титул, випереджає "Динамо" на 11 очок.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися